Standard WI-FI
IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n 802.3af IEEE 802.3u
Frecventa (GHz)
2.4
Porturi
1 x 10/100
Antena
2 x antena interna 3 dBI
Securitate
WPA-Personal WPA-Enterprise WPA2-Personal WPA2-Enterprise WEP 64/128-bit encryption SSID Broadcast Disable MAC address access control Network Access Protection
Alimentare
12V / 1A
Greutate
101.4g
Acces point D-Link DAP-2230 Wireless 2.4 Ghz Performanta fara compromisuri Access Point-ul DAP-2230 Wireless N PoE permite companiilor sa isi creeze o retea sigura si usor de controlat. Modurile multiple de functionare instrumentele de management al retelei si caracteristicile de securitate dau administratorilor mai multe optiuni si mai multa flexibilitate in configurare. Configuratii flexibile DAP-2230 are un design compact poate fi montat pe tavan pe perete sau pus pe birou astfel incat sa raspunda oricaror nevoi wireless. Pentru instalari avansate DAP-2230 are preinstalata compatibilitatea cu standardul 802.3af Power over Ethernet PoE acest lucru ii permite echipamentului sa fie instalat in locatii unde prizele de curent electric nu sunt disponibile. Design ecologic DAP 2230 este dotat cu orar de functionare wireless - functia wireless este oprita atunci cand nu este necesara ceea ce reduce consumul de energie. 8 SSID simultan Poate sustine pana la 8 SSID-uri ce pot divide logic punctul de acces in mai multepuncte virtuale de acces toate pe aceeasi platforma hardware. Software gratuit pentru controlarea Access Point-ul wireless Central WiiFiManager este un instrument de management al AO wireless ce poate folosi tehnologiile cloud. Acesta este proiectat sa te lase sa creezi si sa controlezi retele wireless multi-locatie multi-client. Management AP centralizat scalabil flexibil Administrezi pana la 1000 puncte de acces localizate in jurul lumii cu un singur controller localizat in reteaua ta sau in cloud oriunde ai fi in lume.

Produse Recomandate

Produse Resigilate folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. Pe tine nu te costă nimic în plus și ai șansa de a susține acest site :)