Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Acces point D-Link, DAP-2230, Wireless, 2.4 Ghz

4 Rating(s)
26499 Lei






Acces point D-Link, DAP-2230, Wireless, 2.4 Ghz



 



Performanta fara compromisuri
Access Point-ul DAP-2230 Wireless N PoE permite companiilor sa isi creeze o retea sigura si usor de controlat. Modurile multiple de functionare, instrumentele de management al retelei si caracteristicile de securitate dau administratorilor mai multe optiuni si mai multa flexibilitate in configurare.



 







 



Configuratii flexibile
DAP-2230 are un design compact; poate fi montat pe tavan, pe perete sau pus pe birou astfel incat sa raspunda oricaror nevoi wireless. Pentru instalari avansate, DAP-2230 are preinstalata compatibilitatea cu standardul 802.3af Power over Ethernet (PoE); acest lucru ii permite echipamentului sa fie instalat in locatii unde prizele de curent electric nu sunt disponibile.



 







 







 



Design ecologic
DAP 2230 este dotat cu orar de functionare wireless - functia wireless este oprita atunci cand nu este necesara, ceea ce reduce consumul de energie.



 







 



8 SSID simultan
Poate sustine pana la 8 SSID-uri ce pot divide logic punctul de acces in mai multepuncte virtuale de acces, toate pe aceeasi platforma hardware.



 







 



Software gratuit pentru controlarea Access Point-ul wireless
Central WiiFiManager este un instrument de management al AO wireless ce poate folosi tehnologiile cloud. Acesta este proiectat sa te lase sa creezi si sa controlezi retele wireless multi-locatie, multi-client.



 







 



Management AP centralizat, scalabil, flexibil
Administrezi pana la 1000 puncte de acces localizate in jurul lumii cu un singur controller localizat in reteaua ta sau in cloud, oriunde ai fi in lume.



 








 

;