Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Amestecator vopsea/mortar Skil,1200W, 50nm, mixer inclus

5 Rating(s)
34999 Lei


Amestecator vopsea/mortar Skil,1200W, 50mm, mixer inclus

 

Mixer foarte puternic cu maner pentru doua maini
Mixerul Skil 1016 este echipat cu motor puternic, de 1200 W, si este o unealta ideala pentru o gama larga de lucrari de mixare. Multumit conexiunii M14 a uneltei, puteti schimba padelele rapid si cu usurinta. Puteti regla viteza preferata cu discul de viteze pre-selectate. Pornirea lenta electronica ofera un confort de lucru aditional. Acest mixer este livrat cu padele de amestecare detasabile, universale, de inalta calitate, de 120 mm.


Control deplin cu maner pentru ambele maini
Cu motorul puternic de 1200 W, Skil 1016 este ideal pentru mixarea unei game largi de materiale, cum este mortarul, tencuiala cimentata si adezivi pentru faianta. Acest mixer este prevazut cu un maner care permite prinderea cu doua maini, permitand manuirea cu ambele maini, pentru controlul optim al lucrarii. Controlul electronic asigura pornirea lenta si ofera un control mai bun al operatiei de mixare. Puteti schimba cu usurinta padelele de amestecare normal, multumita prinderii standarde M14.


Viteza pre-selectabila pentru mixare cu precizie
Acest mixer este echipat preselectarea vitezei, prin care se adapteaza cu usurinta lucrarii date. Puteti regla viteza preferata cu discul de viteze pre-selectate. Puteti bloca buton de actionare pe timpul lucrarilor de mixare indelungate.


Functii convenabile pentru un confort de lucru sporit
Mixerul dispune de o carcasa de aluminiu al angrenajului, care creste durabilitatea uneltei. Constructia ergonomica a mixerului, cu maner moale, asigura manuirea confortabila a acestuia pe timpul lucrarii de mixare. Mixerul este livrat cu padele de amestecare detasabile, universale, de inalta calitate, de 120 mm, ideale pentru mixarea diverselor materiale, ca mortarul, tencuiala si adezivii.
;