Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Amplificator casti Creative Sound Blaster E5 - HI-FI DAC, AMP 600ohm/120db, aptX BT, NFC, 7.1 Virtual Surround

4 Rating(s)
91349 Lei


Amplificator casti Creative Sound Blaster E5 - HI-FI DAC, AMP 600ohm/120db, aptX BT, NFC, 7.1 Virtual Surround








Proiectat pentru audiofilul din tine
Sound Blaster E5 este conceput pentru a reproduce audio de inalta fidelitate cu distorsiuni si zgomot minime. Este construit pe modelul Cirrus Logic CS4398 Digital-Analog Converter (DAC), cu un raport de semnal-zgomot (SNR) de 120dB, care accepta rate de esantionare de pana la 24 biti / 192 kHz.





 

 



Redare audio de inalta rezolutie
Sound Blaster E5 este capabil sa decodeze fisiere audio de la MP3 si CD (16 biti / 44 kHz) la fisiere de inalta rezolutie de 24 biti / 192 kHz, fie de pe PC / Mac sau de la alte dispozitive inteligente.





 

 



Amplifica impedanta castilor
Amplificatorul pentru casti utilizeaza un design curent la cerere in iesirea pentru casti, care permite amplificatorului sa reactioneze rapid fara riscul de distorsiune a iesirii. Atunci cand este nevoie de o cantitate mare de energie, amplificatorul poate reactiona extrem de rapid fara a ridica podeaua de zgomot si, astfel, degradeaza raportul semnal-zgomot.





 

 




Suport virtual surround 7.1

Sound Blaster E5 accepta semnale audio de intrare 7.1 canale virtuale pentru a furniza efecte realiste de joc si indicii audio cu precizie si pozitionare aproape perfecta prin intermediul castilor dvs.






 

 




Impedanta de iesire foarte joasa - 2,2 Ohm

Castile, cum ar fi boxele de consum, au definit clase care sa permita producatorilor de amplificatoare, receptoare etc. sa proiecteze aceste standarde in minte. In general, diferite tipuri de casti se incadreaza intre 16-32 ohm pentru aplicatii de la consumatori sau la domiciliu si 600 ohmi pentru aplicatii de difuzare.
La proiectarea Sound Blaster E5, inginerii nostri au impins granitele prin ingineria speciala a circuitului amplificator pentru casti cu o impedanta de iesire foarte mica de 2,2 ohmi. Acest lucru permite dispozitivului Sound Blaster E5 sa gazduiasca ambele capete extreme ale castilor de pe piata - de la cele mai pretentioase casti de studio cu impedanta inalta pana la cele mai sensibile monitoare de intrare in ureche cu impedanta scazuta - minimizand insa introducerea distorsiunilor la continutul audio cauzate de varianta in raspunsul de frecventa.






 

 




Inregistrare duala de orientare cu tehnologia CrystalVoice

Sound Blaster E5 inregistreaza prin intermediul microfoanelor incorporate, cu senzor de orientare automata, care reactioneaza la orientarea peisajului sau portretului, permitand inregistrarea stereo pe smartphone-uri sau tablete.

Sound Blaster E5 dispune, de asemenea, de tehnologia CrystalVoice, o suita de imbunatatiri de inregistrare audio incorporate in procesorul de semnal digital (DSP), care reduce zgomotul si ofera inregistrari si inregistrari vocale clare, de la telefoane mobile sau prin conferinte Skype.

Profilurile de comunicare, cum ar fi A2DP, HFP si AVRCP, sunt acceptate pentru apelurile vocale.






 

 




Optiuni de conectare multiple

Sound Blaster E5 utilizeaza un convertor stereo analog-digital (ADC) de 114 dB, 192 kHz, care permite inregistrarile audio de cea mai inalta fidelitate a dispozitivului dvs., fie PC, Mac sau chiar dispozitiveleinteligente.
In plus, completeaza linia I / O pentru a oferi optiuni de conectivitate de neegalat de la si la surse digitale si analogice, cum ar fi consola de jocuri, media player de inalta definitie si chiar televizoarele smart.







 
;