Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Aparat de aer conditionat Star-Light, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Kit instalare inclus, Functie incalzire, Display, ACM-12FORS Inverter, Alb

4 Rating(s)
1.34999 Lei





Aparat de aer conditionat Star-Light, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Kit instalare inclus, Functie incalzire, Display, ACM-12FORS Inverter, Alb



 







 




Star-Light iti racoreste casa!
Multi dintre noi am trecut prin zile de vara caniculare, incercand sa ne racorim fara succes cu un ventilator sau, din contra, in primele zile de iarna petrecute in frig, cu calorifere reci, incercand sa ne incalzim cu solutii ineficiente. Acum putem uita de acele momente neplacute si sa incercam sa ne relaxam la briza placuta, oferita de aerul conditionat Star-Light ACM-12FORS.




 

 



Consum mai mic de energie, randament mai bun!
Dotat cu agentul frigorific de ultima generatie R32, aparatul de aer conditionat Star-Light surclaseaza cu succes aparatele traditionale, avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Agentul de racire R32 este un agent frigorific nou, ce reprezinta doar o treime din pericolul incalzirii globale cauzat de refrigerantii traditionali.
In comparatie cu agentul traditional, acesta are un volum de incarcare mai mic, ceea ce inseamna mai putin freon, mai putina poluare, fiind astfel clasificat netoxic.
Potrivit normelor Uniunii Europene, pana in anul 2025, folosirea aparatelor cu agentul traditional R410A va fi interzisa, recomandate fiind cele cu agentul R32, un gaz ce reuseste cu succes sa protejeze mediul inconjurator si sa reduca in acelasi timp consumul de energie electrica al instalatiilor de racire.





 

 



Eficienta
Realizeaza temperatura optima pe care o dorim in toata camera fara sa ne facem griji in privinta costurilor.
Dotat cu functia Inverter si cu clase energetice superioare, atat la racire cat si la incalzire,
Star-Light ACM-12FORS iti ofera clipe de relaxare la o temperatura optima.





 

 



Functia de dezumidificare:
Aceasta functie ne ajuta la mentinerea umiditatii aerului in parametri normali, pastrand aerul curat si ferindu-ne astfel de problemele de sanatate care pot aparea in urma unei umiditati prea mari precum: durerile de cap, iritatiile ochilor, nasului si gatului sau scaderea imunitatii organismului.





 

 



Mai mult decat util, perfect
Fiind dotat cu functii extrem de utile ca Sleep/Night mode, Timer sau Follow me, aerul conditionat Star-Light ACM-12FORS va uimi inca de la prima pornire, prin controlul sporit asupra timpului si al intensitatii de operare. Calitatea aerului pe care il introduce in camera este asigurata de un filtru de particule de ultima generatie.





 

 




Kitul de instalare al aparatului de aer conditionat contine: tevile agentului frigorific – 3m, cablul electric - 3m si  izolatia aferenta acestora.
 

 




 
;