Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Aparat de aer conditionat Star-Light Wi-Fi, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Kit instalare inclus, Functie incalzire, Display, ACM-12ARWI Inverter, Alb

3 Rating(s)
1.70999 Lei







Descarca manualul de utilizare pentru instalarea aplicatiei WI-FI accesand butonul de mai sus.



 




Vara asta Star-Light iti racoreste casa de la distanta!

Star-Light, inovativ si inventiv ca de fiecare data, iti aduce vara aceasta racoarea in casa, direct de pe smartphone-ul tau!

Te afli in oras si te gandesti ce placut ar fi sa ajungi acasa si sa te racoresti fara a mai astepta cele 30min-60min pana ce camera ta ajunge la o temperatura prietenoasa?
Prietenii tai si-au anuntat vizita pe neasteptate si nu esti acasa sa dai drumul aerului conditionat pentru a racori casa inainte de sosirea lor?

Nimic mai simplu, de acum, cu doar o simpla accesare a aplicatiei de pe mobil poti seta temperatura/porni/opri aerul conditionat in functie de nevoile situatiei in care te afli.
Utilitatea si avantajele folosirii aerului conditionat Star-Light cu Wi-Fi se lasa usor remarcata fara nicio indoiala.



 



 

 



Consum mai mic de energie, randament mai bun!
Dotat cu agentul frigorific de ultima generatie R32, aparatul de aer conditionat Star-Light surclaseaza cu succes aparatele traditionale, avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Agentul de racire R32 este un agent frigorific nou, ce reprezinta doar o treime din pericolul incalzirii globale cauzat de refrigerantii traditionali.
In comparatie cu agentul traditional, acesta are un volum de incarcare mai mic, ceea ce inseamna mai putin freon, mai putina poluare, fiind astfel clasificat netoxic.
Potrivit normelor Uniunii Europene, pana in anul 2025, folosirea aparatelor cu agentul traditional R410A va fi interzisa, recomandate fiind cele cu agentul R32, un gaz ce reuseste cu succes sa protejeze mediul inconjurator si sa reduca in acelasi timp consumul de energie electrica al instalatiilor de racire.





 

 



Eficienta energetica
Realizeaza temperatura optima pe care o dorim in toata camera fara sa ne facem griji in privinta costurilor,
fiind dotat cu clase energetice superioare, atat la racire cat si la incalzire.





 

 



Functia 3D Inverter
Ajuta la distribuirea cat mai egala a aerului in incapere, prin sistemul sau de balansare verticala si orizontala oferindu-ti clipe de relaxare la o temperatura optima.





 

 



Memoreaza pozitia clapetei orizontale
Aparatul de aer conditionat memoreaza pozitia clapetei orizontale astfel incat la urmatoarea pornire aceasta va avea aceeasi pozitie setata la ultima folosire.





 

 



Doua posibilitati de conectare a scurgerii
Aparatul are doua posibilitati de conectare a furtunului de scurgere, atat in partea stanga a unitatii de interior cat si in partea dreapta.





 

 



Functia Turbo
Aceasta functie poate “grabi” viteza de distribuire a aerului rece sau cald astfel incat incaperea se va raci sau incalzi mult mai rapid decat in mod normal.





 

 



Functia Timer
Ii permite aparatului sa porneasca si sa opreasca in orice moment in intervalul de 24 de ore.





 

 



Functia de dezumidificare:
Aceasta functie ne ajuta la mentinerea umiditatii aerului in parametri normali, pastrand aerul curat si ferindu-ne astfel de problemele de sanatate care pot aparea in urma unei umiditati prea mari precum: durerile de cap, iritatiile ochilor, nasului si gatului sau scaderea imunitatii organismului.





 

 



Design modern
Aparatul are un aspect futuristic, placut, ce se integreaza perfect in incaperile cu un design interior modern, aducand totodata un ton modern design-ului interior clasic.





 

 




Kitul de instalare al aparatului de aer conditionat contine: tevile agentului frigorific – 3m, cablul electric - 3m si  izolatia aferenta acestora.
 




 
;