Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Aparat de calcat vertical cu abur Tefal Master Precision 360 IT6540, 1500W, 2.5L, timp de incalzire 45s, abur variabil 30g/min, Negru/Visiniu

4 Rating(s)
1.09837 Lei





Aparat de calcat vertical cu abur Tefal Master Precision 360 IT6540, 1500W, 2.5L, timp de incalzire 45s, abur variabil 30g/min, Negru



 

 



Aparatul de calcat cu abur Tefal’s Master Precision 360° este un produs versatil si usor de folosit care asigura rezultate eficiente, intr-un timp scurt. Acesta ofera rezultate perfecte de indreptare si improspatare chiar si pentru bucatile de tesatura greu accesibile cu ajutorul zonei pentru precizie. Produsul este ideal atat pentru sesiuni intensive de calcare sau pentru retusuri de ultim moment oferind posibilitatea de utilizare atat pentru indreptarea unei game largi de tesaturi cat si pentru improspatarea sau igienizarea acestora. Aparatul de calcat cu abur Tefal’s Master Precision 360° te ajuta sa economisesti timp si sa arati grozav tot timpul.
 
Indreapta fara efort chiar si cea mai mica cuta

Aparatul de calcat cu abur Tefal’s Master Precision 360° este un produs versatil si usor de folosit care asigura rezultate eficiente si precizie in aplicare, intr-un timp scurt. Acesta ofera rezultate perfecte de indreptare si improspatare chiar si pentru bucatile de tesatura greu accesibile cu ajutorul zonei pentru precizie.
Obtine mai multa eficienta si performanta datorita umerasului rotativ 360°. Practic, poti indrepta cu usurinta produsul atat pe fata cat si pe spate, cu o singura mana.
Produsul este gata de folosire in 45 de secunde, fiind ideal de utilizat atat pentru sesiuni intensive de calcare sau pentru retusuri de ultim moment oferind posibilitatea de utilizare atat pentru indreptarea unei game largi de tesaturi cat si pentru improspatarea sau igienizarea acestora.
Aparatul de calcat cu abur Tefal’s Master Precision 360° este prevazut cu un rezervor de apa de 2.5 L, suficient pentru 80 de minute de utilizare al produsului.
De altfel, produsul are o pedala de Pornire/Oprire, cu un stativ ajustabil si cu un umeras robust dotat si cu un sistem de prindere pentru pantaloni.
Produsul este prevazut cu 2 roti pentru a putea fi transportat cu usurinta si trei accesorii utile.



 

 



Confort si usurinta in utilizare, cu o singura mana

Obtine mai multa eficienta si performanta datorita umerasului rotativ 360°. Practic, poti indrepta cu usurinta produsul atat pe fata cat si pe spate, cu o singura mana.
 





 

 



Economiseste timp

Nu mai pierde timpul calcand hainele clasic: cu Master Precision nu vei mai avea nevoie de o masa de calcat, de drumuri la curatatorie sau sa astepti sa se incalzeasca fierul de calcat. Timpul de incalzire al aparatului de calcat cu abur este de doar 45 de secunde!
 





 

 



Alimentare usoara a rezervorului

Produsul dispune de un rezervor de apa cu o capacitate de 2.5 L si permite producerea de abur continuu pentru 80 de minute, ideal pentru sesiuni de calcare la abur intensive sau pentru retusuri de ultim moment. De altfel, rezervorul se alimenteaza cu usurinta.
 





 

 



Usor de folosit

Aparatul de calcat cu abur este prevazut cu o pedala de Pornire/Oprire, cu un stativ ajustabil si cu un umeras robust dotat si cu un sistem de prindere pentru pantaloni.





 

 




Usor de transportat
 

Produsul este prevazut cu 2 roti pentru a putea fi folosit oriunde ai nevoie de el.






 

 



Improspateaza si igienizeaza

Aburul continuu de 30 g/min si puterea de 1500 W permit o difuzie adanca a aburului in tesatura pentru a improspata sau igieniza toate tipurile de haine.
 





 

 



Potrivit pentru toate tipurile de tesaturi

Poti folosi aparatul de calcat cu abur Tefal pe orice tip de tesatura, chiar si pe cele delicate, fara riscul de a le deteriora.





 

 



Precizie

Capul pentru difuzie al aburului este de mari dimensiuni, sub o forma triunghiulara, metalic, avand varful ascutit pentru a elimina chiar si cele mai inaccesibile cute.
 





 

 



3 accesorii

Produsul vine la pachet cu 3 accesorii:
- Perie pentru haine: se recomanda folosirea mai ales in cazul tesaturilor mai groase, facilitand o buna penetrare a aburului;
- Accesoriu pentru pantaloni: pentru a crea pliseuri;
- Accesoriu pentru materiale delicate: ofera o buna distributie a aburului, filtreaza impuritatile din apa si protejaza tesatura de scurgeri de apa.
 
 






 
;