Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR + Baterie EN-EL14a + Geanta DSLR + Card 64 GB

3 Rating(s)
2.29999 Lei






Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR + Baterie EN-EL14a + Geanta DSLR + Card  64 GB



 







PUNE?I IN UMBRA IMAGINILE BANALE
De la momentele importante la cele din fiecare zi, traiti bucuria fotografierii adevarate. Compactul aparat foto D3500 imbina calitatea premium a constructiei cu performantele remarcabile. Operarea fara efort simplifica spectaculos fotografierea si partajarea momentelor memorabile.



 







Bucurati-va de frumusete. Calitatea imaginii unui DSLR.
Senzorul de imagine mare, de 24,2 MP, in format DX al aparatului foto D3500 contribuie la realizarea unor fotografii si filme Full HD bogate in detalii, chiar si atunci cand fotografiati in conditii de lumina scazuta. In combinatie cu puterea de redare a obiectivului dumneavoastra NIKKOR, puteti incepe sa creati portrete artistice cu o estompare cursiva a fundalului. Cu usurinta.



 



De la prima lumina a diminetii pana la ultimul dans
Captati totul. De la magia miezului noptii pana la culorile unei noi zile.  Cu un interval de sensibilitati la lumina ISO 100–25600, fotografiile si imaginile dumneavoastra video vor straluci in orice lumina.





 



Mai multe de apreciat
Sistemul de focalizare automata extrem de precis al aparatului foto va mentine subiectele perfect focalizate, in timp ce o cadenta de cadre de 5 fps va va permite sa inregistrati cinci imagini frumoase in fiecare secunda. Indiferent daca actionati zoomul apropiindu-va de o privire gingasa sau departandu-va pentru a capta copiii in actiune, momentul este al dumneavoastra.





 







Incepeti sa faceti filme
Captarea imaginilor perfecte reprezinta doar jumatate din distractie. ?inand in mana aparatul foto D3500, puteti sa inregistrati filme Full HD cursive si fin detaliate, la cadente de cadre de pana la 60p. Gratie intervalului larg de sensibilitati la lumina (ISO) al aparatului foto, puteti sa filmati usor sub cerul acoperit de nori sau in timpul noptii.



 



Creat pentru a oferi bucurie
Rezistenta monturii metalice pentru obiectiv, proiectata cu precizie, va permite sa schimbati obiectivele iar si iar, fara sa va ganditi ca aceasta s-ar putea uza. Odata ce incepeti sa explorati frumusetea diferitelor obiective NIKKOR, de la obiectivele cu zoom de telefotografie, pana la obiectivele cu distanta focala fixa si unghi larg, nu veti mai voi sa va opriti.


Montura trepied: 1/4 inci (ISO 1222)







 



Construit sa fie tinut in mana
Manerul adanc al aparatului foto D3500 parca se roaga sa fie tinut in mana. Acest aparat foto se simte imediat confortabil in mana dumneavoastra, iar compunerea cadrelor se efectueaza in siguranta. Amplasarea spatioasa a butoanelor simplifica operarea, iar durata mare de functionare a acumulatorului va asigura ca puteti fotografia din zori pana la asfintit. ?i dupa.





 







Intotdeauna cea mai buna imagine
Faceti mai mult. Utilizati modul Automat pentru a crea simplu imagini perfecte, de calitate DSLR. Sau perfectionati-va imaginile utilizand MOD GHID. Fiind un asistent de prima clasa, MOD GHID va arata exact cum sa reglati setarile aparatului foto pentru a obtine fotografii si filme deosebite, asa cum doriti.



 



Creati imagini speciale
Pentru momentele care merita un plus de frumusete, puteti sa aplicati fotografiilor si filmelor o gama de efecte creative din aparatul foto, inainte de a incepe sa fotografiati sau sa filmati. Sau reglati fin aspectul fotografiilor dupa ce le realizati. Monitorul LCD mare, de inalta rezolutie, cu 921.000 puncte, va permite sa compuneti si sa examinati cadrele cu o claritate perfecta.





 



Prea bune ca sa nu fie partajate
De ce sa asteptati? Aplicatia SnapBridge pentru iOS si Android permite realizarea unei conexiuni active permanente intre aparatul foto si smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Faceti impact cu imaginile de calitate DSLR, partajate pe loc.





 







Aventura incepe aici
DSLR-ul dumneavoastra de la Nikon face parte dintr-un sistem fotografic care se poate extinde la nesfarsit si care poate creste odata cu dumneavoastra. Gasiti noi modalitati de a compune cadre frumoase cu renumitele obiective NIKKOR. Dispozitivele Speedlight de la Nikon va ajuta sa explorati potentialul creativ al luminii.




 

;