Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Apple Watch 42mm Band: Cocoa Sport Band with Gold Pin (DEMO - Try On)

4 Rating(s)
Cumpara acum acest produs la: 20998 Lei

Acest produs este o bandă sport de culoare cacao cu ac de aur pentru Apple Watch de 42mm. Este destinată în special pentru cei care doresc un plus de stil și confort. Bandă sport are un aspect modern și este perfectă pentru toate tipurile de activități, de la alergat până la înot. Versiunea DEMO oferă posibilitatea de a proba produsul înainte de a-l cumpăra pentru a se asigura că se potrivește perfect cu Apple Watch-ul și stilul de viață al utilizatorului. Această bandă sport de la Apple este ușor de montat și de schimbat pentru a se potrivi cu orice ținută sau activitate.

Cumpara-l acum la doar: 20998 Lei



Apple Inc. este o companie americană multinațională de tehnologie cu sediul în Cupertino, California, care proiectează, dezvoltă și vinde electronice de consum, software pentru calculatoare și servicii online. Este considerată una dintre cele mai mari companii tehnologice din lume și este cunoscută mai ales pentru iPhone, iPad și Mac.

Compania a fost înființată de Steve Jobs, Steve Wozniak și Ronald Wayne în aprilie 1976 pentru a dezvolta și vinde kituri de asamblare a calculatorului personal Apple I. Acest prim produs a fost urmat de Apple II, care a fost introdus în 1977 și a fost considerat unul dintre primele calculatoare personale de succes.

În anii 1980, Apple a lansat Macintosh, primul computer personal cu o interfață cu utilizatorul grafică și un mouse. Însă, datorită unor probleme interne și unor erori de strategie, compania a intrat într-o perioadă de declin la începutul anilor 1990.

Steve Jobs a revenit la companie în 1997 și a început un proces de restructurare, care a dus la diversificarea liniei de produse și la dezvoltarea unor produse precum iMac, iTunes, iPod, iPhone și mai târziu, iPad.

Astăzi, Apple are un portofoliu larg de produse care includ atât hardware (iPhone, iPad, Mac), cât și software (iOS, macOS, watchOS), servicii (Apple Music, iCloud) și accesorii (beats products, Apple Watch).

În ceea ce privește electrocasnicele, Apple nu producea electrocasnice tradiționale, cum ar fi frigidere sau cuptoare. În schimb, obiectele concepute pentru uzul domestic al gigantului Apple sunt mai mult tehnologice, cum ar fi Apple TV sau HomePod - un difuzor inteligent.

De asemenea, Apple a fost unul dintre primii jucători în domeniul 'smart home' (sau 'casei inteligente') cu sistem

Cumpara-l acum la doar: 20998 Lei



1. Calitate superioră: Acesta este un produs Apple, cunoscut pentru calitatea lor de top și pentru atenția lor minuțioasă la detaliile de design. În plus, acest model specific este însoțit de o bandă sport de culoarea cacao, care nu numai că arată bine, ci este și foarte rezistentă și confortabilă pe încheietura mâinii.

2. Compatibilitatea cu Produsele Apple: Apple Watch-ul se sincronizează perfect cu alte produse Apple, astfel încât să puteți controla multe din funcțiile telefonului dvs. direct de pe încheietura mâinii. Acest lucru include verificarea mesajelor, răspunsul la apeluri, ascultarea muzicii și multe altele.

3. Versatilitate: Cu pachetul "DEMO - Try On", veți avea șansa să încercați ceasul înainte de a-l cumpăra. Cu o multitudine de aplicații disponibile, de la urmărirea activității fizice până la monitorizarea sănătății inimii, ceasul este un companion de zi cu zi versatil care se potrivește diferitelor stiluri de viață.

4. Un Detaliu Distinctiv: Ac de aur situat pe cureaua ceasului adaugă un nivel suplimentar de eleganță și rafinament. Acest mic detaliu fac ceasul să iasă în evidență și adăugând un plus de stil oricărei ținute.

Cumpara-l acum la doar: 20998 Lei



1. Diversitate: Emag este unul dintre cele mai mari magazine online din România, oferind o gamă extrem de variată de produse, de la gadgeturi și echipamente electronice până la mobilă, haine sau produse de igienă. Astfel, ai o mulțime de opțiuni la dispoziție pentru a găsi ceea ce ai nevoie.

2. Calitate: Emag este recunoscut pentru calitatea produselor oferite, toate acestea fiind originale și provenite de la branduri de încredere.

3. Livrare rapidă: Emag oferă o livrare rapidă, fiind cunoscut pentru eficiența și promptitudinea cu care livrează produsele. Uneori, acestea pot ajunge chiar în aceeași zi în care au fost comandate.

4. Posibilitatea de returnare: În cazul în care produsul nu corespunde așteptărilor, există posibilitatea de a-l returna în termen de 14 zile, fără a avea nevoie de vreun motiv anume.

5. Recenzii de la clienți: Pagina fiecărui produs pe site-ul Emag include recenziile clienților anteriori, permițându-ți să te informezi mai bine înainte de a face o achiziție.

Cumpara-l acum la doar: 20998 Lei



;