Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Aragaz Hansa FCCX64000, 4 zone de gatit, Electric, Grill, Rotisor, Clasa A, 60 cm, Inox

3 Rating(s)
1.45999 Lei





Aragaz Hansa FCCX64000, 4 zone de gatit, Electric, Grill, Rotisor, Clasa A, 60 cm, Inox



 






 

Schott Ceran


Datorita procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, toate plitele vitroceramice de la Hansa sunt produse fara utilizarea de arsenic sau metale grele. Aceasta solutie, unica in lume, asigura beneficii considerabile pentru mediul inconjurator. La sfarsitul duratei indelungate de viata utila, plitele vitroceramice de la Hansa pot fi reciclate si reutilizate ca material de constructie.




 






 

Rotisor electric


Un accesoriu util pentru obtinerea unor fripturi cu crusta crocanta aurie, destinat in special prepararii carnii de pasare. Pentru rezultate optime, se recomanda utilizarea impreuna cu grillul sau impreuna cu acesta si cu functia de incalzire in partea superioara (super rotisare).




 






 

Grill


Aceasta functie este o solutie deosebit de eficienta pentru persoanele care prefera alimentele preparate la grill, facilitand considerabil frigerea alimentelor precum pestele, kebabul sau carnatii.




 






 

 

Sertar pentru depozitarea vaselor de dimensiuni mari


Sertarul din partea inferioara a cuptorului, montat pe roti pentru a fi mai usor de deplasat, este locul ideal pentru depozitarea cratitelor, oalelor si tigailor pentru prajire.




 






 

 

Retete pe usa


Retetele de pe interiorul usii cuptorului ofera informatii practice privind tipurile de alimente, temperatura si timpul de preparare.




 






 

Capacitate XXL


Cavitatea cuptorului, care are capacitatea de 65 de litri, a fost conceputa pentru a fi cat mai incapatoare posibil, astfel incat dumneavoastra sa puteti introduce cu usurinta vase de dimensiuni diferite si pentru a se facilita curatarea acesteia.




 






 

 

Sticla reflexiva


Sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorita usii cu trei straturi de sticla si sistemului de racire special, partea frontala a cuptorului ramane mai rece si, in consecinta, este mai sigura.




 






 

 

Suprafata emailata usor de curatat


Suprafata neteda speciala faciliteaza curatarea interiorului cuptorului, ceea ce inseamna ca urmele de alimente varsate pot fi indepartate intr-o clipa.





 
;