Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Aragaz Star-Light FCF90CWSS, 5 arzatoare, Gaz, Gratar fonta, Wok, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 90 cm, Inox

4 Rating(s)
1.81999 Lei





Aragaz Star-Light FCF90CWSS, 5 arzatoare, Gaz, Gratar fonta, Wok, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 90 cm, Inox



 

 



Gateste usor, pe gustul tuturor!



 

 



Descopera placerea gatitului cu noul aragaz Star-Light FCF90CWSS.

 



 

 







 

 



Rezistent si usor de curatat
Gratarul de fonta, ii confera acestuia stabilitate, rezistenta in timp si avantajul de a putea fi curatat mult mai usor decat un gratar din otel emailat.



 

 



Design modern
Design-ul modern si finisajele din inox ii permit acestuia sa se integreze perfect in orice tip de bucatarie, fie ea clasica sau cu un design modern.





 

 



Aprindere electrica
Cele cinci arzatoare cu aprindere electrica iti dau posibilitatea sa poti aprinde aragazul in mod facil direct de la butoanele incorporate.





 

 



Rotisor
Dupa cum spune si zicala “Rotiseria gateste carnea la perfectiune”, tot asa functia rotisor, incorporata in cuptorul aragazului Star-Light FCF90CWSS te va ajuta sa rumenesti usor fara prea multe “interventii” bucate delicioase din carne de pui, porc, vita, curcan, rata sau miel.





 

 



Timer
Functia timer te ajuta sa setezi timpii necesari diferitelor etape ale prepararii mancarurilor astfel incat sa poti fi “atentionat” la timp pentru a obtine o mancare gustoasa si echilibrata.





 

 



Iluminare
Iluminarea va da posibilitatea sa verificati starea preparatului in orice moment doriti fara a deschide cuptorul.





 

 



Arzator Wok
Aragazul este dotat cu un arzator de tip Wok, conceput special pentru recipiente de dimensiuni mai mari, pentru a scurta timpul de preparare, fierbere sau incalzire.





 

 







Acest produs este conform Regulamentului (UE) 2016/426 privind aparatele consumatoare de combustibili gazosi.

 








 
;