Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Aspirator vertical Electrolux Pure F9 PF91-4ST, 36 V, Li-Ion, 0.7 L, Negru

4 Rating(s)
1.74999 Lei





Aspirator vertical Electrolux Pure F9 PF91-4ST, 36 V, Li-Ion, 0.7 L, Turcoaz



 







 



Aspiratoarele Electrolux Pure F9 au fost premiate cu iF DESIGN AWARD 2019 pentru design exceptional si functionalitate remarcabila.

iF DESIGN AWARD reprezinta o certificare a calitatii, recunoscuta la nivel mondial. De peste 65 de ani, designeri si producatori s-au straduit sa castige aceasta distinctie ce reprezinta un standard de calitate pentru design exceptional si functionalitate remarcabila. Pentru consumatori, reprezinta un simbol in care pot avea incredere.





 

 



Combinatia perfecta dintre doua lumi

Un aspirator fara fir care curata impecabil casa, fara sa fie nevoie sa reincarci acumulatorul. Cu aceeasi performanta ca un aspirator traditional.*

*Aspira pana la 80m2, la putere maxima, cu o singura incarcare a acumulatorului si indeplineste cerintele Regulamentului UE Nr. 666/2013, in materie de proiectare ecologica pentru aspiratoare cu cablu la aspirarea prafului de pe covor.





 

 



Flexibilitate incomparabila

Cu ajutorul mecanismului flexibil al acestui aspirator poti curata fiecare centimetru al locuintei, pe sub mobilier sau in colturile inalte ale tavanului. Pure F9 este adaptabil la toate tipurile de suprafata si mobilier din locuinta, datorita furtunului retractabil integrat si a periei inteligente 3 in 1.





 

 



Design ergonomic

O inaltime perfecta pentru oricine: cu ajutorul tubului telescopic al aspiratorului Pure F9, inaltimea poate fi reglata pentru confort sporit. Cu ajutorul unitatii culisante unice si a unui centru de greutate coborat, aspiratorul Pure F9 este usor de manevrat, fiind un aspirator perfect echilibrat.





 

 



Ia o pauza - oriunde

Stop, pauza si pornire! Datorita designului care permite auto-sustinerea verticala, aspiratorul Pure F9 poate fi depozitat oriunde in pozitie verticala, gata oricand doresti sa reiei curatenia.





 








 
;