Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Barca gonflabila Intex Challenger 2, pompa + vasle incluse, 2.36m x 11.14m

4 Rating(s)
290 Lei





Barca gonflabila Intex Challenger 2, pompa + vasle incluse, 2.36m x 11.14m



 







 



Intex Recreation Corp distribuie paturi gonflabile, piscine deasupra solului, spa-uri, jucarii, mobilier, barci si multe altele. Face parte dintr-o familie de companii din intreaga lume cu o istorie de peste 40 de ani in spate.

Obiectivul brandului este sa livreze produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil, toate concepute pentru confort, siguranta si distractie. Comercializeaza marfuri remarcabile cu servicii pentru clienti impecabile.

Viziunea brandului Intex este sa fie cea mai recunoscuta, mai sigura si mai inovatoare companie din industrie. Testeaza in mod obisnuit produsele finite pentru a se asigura ca respecta standardele ridicate pentru calitate, siguranta si valoare.



 



Detalii



 



- Fabricata din materiale de calitate superioara, barca este robusta si durabila, precum si rezistenta la apa sarata si razele soarelui. Podeaua gonflabila formeaza o suprafata perfect plata ce adauga stabilitate pe apa. Vaslele incluse sunt proiectate ergonomic si pot fi detasate pentru a fi usor de depozitat si transportat.



 



- 2 valve pentru a a fi umflata si dezumflata cu usurinta;
- Franghie de prindere de jur imprejur.




 
;