Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Baterie bucatarie Grohe Eurosmart, monocomanda, 3/4", cartus ceramic, limitator debit, pipa pivotanta, aerator, Crom

3 Rating(s)
35699 Lei





Baterie bucatarie Grohe Eurosmart, monocomanda, 1/2", cartus ceramic, limitator debit, pipa pivotanta, aerator, Crom



 

 







 

 







 

 



- Functionalitate perfecta pentru utilizarea de zi cu zi: aceasta pipa de scurgere se roteste usor intr-o raza de 140 °, oferindu-va un control complet al functionarii, fara a lovi dulapurile sau peretii din jur. Datorita tuburilor interioare separate, apa livrata de la robinet va fi fara plumb sau nichel si in conditii de siguranta potabila. Pentru beneficiul sanatatii, aceasta tehnologie este permanent integrata pipa de scurgere si respecta toate directivele privind calitatea apei potabile;
- Pentru intretinere sau inlocuire, aeratorul este usor de desurubat cu o moneda, nefiind necesare unelte speciale. Ori de cate ori aeratorul trebuie curatat sau inlocuit, poate fi desurubat fara efort in cateva de secunde. Instalare rapida si usoara: cu instrumentele necesare, acest robinet se instaleaza pe deasupra chiuvetei. Tot ce trebuie sa faceti este sa montati si sa atasati robinetul nou si veti fi gata sa ii dati drumul. Sistemul usor de instalare cuprinde doar cateva parti si este foarte usor de utilizat. Venind cu furtunuri flexibile si un set clar de instructiuni, veti descoperi ca instalarea noului dvs. robinet este foarte simpla.



 

 



In cursul dezvoltarii GROHE StarLight®, am adus tehnologia noastra de finisare de suprafete la perfectiune, si ne mandrim in atingerea unui grad de rezistenta la zgarieturi de zece ori mai mare decat cea a cromului obisnuit. Pe deasupra, suprafata este foarte usor de curatat: o stergere rapida cu o carpa uscata este tot ce trebuie pentru a mentine aspecvtul lucios al robinetului, chiar si dupa ani de utilizare.





 

 



Acest robinet premium vine cu o tehnologie de reglare continua a temperaturii apei si a volumului de apa, asigurand o functionare fara efort a levierului chiar si dupa ani de utilizare.





 

 



Cu aceasta pipa rotativa de scurgere, acest robinet ofera confort maxim cu efort minim. Acest lucru este deosebit de convenabil atunci cand comutati intre doua chiuvete.





 

 











 
;