Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Birou Kring Functional, lemn/metal, 120x60x80 cm, Alb/Bej

3 Rating(s)
25999 Lei


Birou Kring Functional, lemn/metal, Alb//Bej



 


Fie ca te joci, ca lucrezi sau folosesti un desktop sau laptop la serviciu ai nevoie de un birou pentru calculator care sa nu te oboseasca dupa cateva ore de stat in fata computerului. Birourile pentru calculator reprezinta un accesoriu simplu, dar si util atunci cand lucram in fata laptopului sau sistemului tip desktop. Cei care lucreaza pe laptop vor putea spune probabil ca nu au nevoie de un birou, insa atunci cand stai ore in sir in fata monitorului corpul tau va aprecia o pozitie corecta care nu pune stres inutil pe coloana vertrebrala, gat, umeri si brate. Iar daca folosesti un mouse atunci cu siguranta ai nevoie de suprafata plata a blatului.
Diferentele intre un birou pentru acasa si un biroul de la munca sunt date mai mult de spatiul disponibil si celelalte piese de mobilier de birou disponibile pentru a amenaja spatiul respectiv.

Biroul Kring Functional este prevazut cu un sertar pentru depozitarea lucrurilor pe care nu doriti sa le tineti la vedere.

Blatul biroului Kring  Functional este realizat din MDF, marele avantaj fiind pretul accesibil comparativ cu biroul din lemn masiv. De asemenea  MDF-ului are o rezistenta si durabilitate buna in timp, rezista bine la utilizari multiple si la umiditate si are si un aspect la fel de placut ca biroul din lemn masiv.

- Design de inspiratie nordica cu forme minimaliste;
- Functionalitate: practic (ocupa spatiu redus si este dotat cu spatii depozitare) si placut din punct de vedere estetic;
- Structura metalica ii ofera rezistenta;
- Blatul din MDF de culoarea stejarului contribuie la crearea unei atmosfere calde in spatiul de lucru;
- Culorile deschise ofera luminozitate incaperii.
- Cadrul este confectionat din otel vopsit electrostatic;
- Blatul este confectionat din MDF si PAL melaminat;

Dimensiuni:
- lungime totala 120 cm;
- latime 60 cm;
- inaltime 80 cm;
 




 

 
;