Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Blu-ray player Pioneer BDP-X300-B, HDMI 4K video scaling, 24bit/192kHz D/A convertor, PQLS, USB x 2, Ethernet, Negru

4 Rating(s)
1.54999 Lei


Blu-ray player Pioneer BDP-X300-B, HDMI 4K video scaling, 24bit/192kHz D/A convertor, PQLS, USB x 2, Ethernet, Negru


 



BDP-X300 este conceput pentru a reproduce un sunet de inalta calitate, inclusiv placa de circuite audio dac de 192 kHz/24 biti, carcasa protejata pentru sursa de alimentare (SMPS) si terminale HDMI si audio placate cu aur.


Cu functia de sunet HQ, BDP-X300 transfera semnalul video dezactivat la receptorul AV sau la televizor prin HDMI. Acest lucru previne semnalul video de la a deveni zgomot care afecteaza semnalul audio, si suporta iesire audio analogice clare.


O gama larga de fisiere audio, video si imagine afisate mai jos pot fi redate prin disc, USB sau retea. BDP-X300 este compatibil cu aproape orice disc, indiferent de format sau conditie. Puteti chiar sa ascultati fisiere audio hi-res , cum ar fi 192 kHz/24-bit WAV/FLAC in 2ch/multi-CH, 192 kHz/24-bit ALAC in 2ch, si 2.8 MHz DSD in 2ch/multi-ch.


Transmiteti emotia prin difuzarea videoclipurilor de pe smartphone, fotografiilor, aplicatiilor sau jocurilor direct pe ecranul TV-ului. Miracast utilizeaza Wi-fi direct, permitandu-va sa transmiteti wireless continut vizual de pe un smartphone, tableta sau computer personal compatibil, fara a utiliza un punct de acces LAN.


Conectati-va cu usurinta la reteaua din domiciliu cu Wi-fi incorporat si bucurati-va de streaming wireless de continut online. Deoarece nu sunt necesare cabluri LAN, puteti plasa BDP-X300 oriunde doriti.
;