Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Boxa portabila Sony SRSXB31Y, EXTRA BASS, LIVE SOUND, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Wireless Party Chain, Party Booster, Rezistenta la apa, Efect de lumini, galben

3 Rating(s)
58999 Lei





Boxa portabila Sony SRSXB31B, EXTRA BASS, LIVE SOUND, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Wireless Party Chain, Party Booster, Rezistenta la apa, Efect de lumini, galben



 

 







 

 




Sporiti intensitatea pieselor de rezistenta ale petrecerii folosind EXTRA BASS.


Folosind functia EXTRA BASS, veti imbunatati fiecare ritm si veti da petrecerii impulsul de care are nevoie.






 

 







 

 




Cum functioneaza modul LIVE SOUND


Difuzoarele boxei SRS-XB31 sunt proiectate cu atentie pentru a va oferi o experienta tridimensionala autentica. Liniile albastre scot in evidenta modu
l in care difuzoarele inclinate, cu tehnologie DSP noua, va transmit muzica catre o zona mai larga, creand o vibratie de festival oriunde v-ati afla.





 

 




Boxa ranforsata cu mica (MRC)


Difuzoarele cu con usor si rigid confectionate din material celular ranforsat cu mica controleaza cu usurinta sunetul fara a se pierde din calitate, conducand sunetul puternic direct in ritm.






 

 




Stroboscop sclipitor


Stroboscopul sclipitor al boxei SRS-XB31 confera muzicii dumneavoastra vibratiile supreme pentru petreceri.






 

 




Aduceti totul la intensitate maxima folosind Wireless Party Chain

Delectati-va peste tot cu aceeasi melodie folosind Wireless Party Chain. Conectati pana la 100 boxe wireless prin tehnologia BLUETOOTH, iar muzica si luminile se vor sincroniza pentru ca toata lumea sa danseze pe acelasi ritm.





 

 




Rezistenta totala la Rugina


O caracteristica rara este aceea ca boxa SRS-XB31 este rezistenta la rugina. Astfel, pe langa faptul ca arata bine, puteti sa o aruncati si in mare, fara a o avaria.






 

 




Rezistenta totala la praf


Datorita clasificarii IP67, puteti sa luati boxa SRS-XB31 cu dvs. pe plaja, in padure, in desert sau oriunde doriti, fara ca aceasta sa se opreasca din cantat, indiferent cat de mult praf contine suprafata pe care o asezati.






 

 




Wireless datorita tehnologiilor BLUETOOTH si NFC


Functia de redare in timp real prin BLUETOOTH datorita conectivitatii NFC va faciliteaza redarea listei dvs. de redare pentru petreceri.






 

 




Control simplu prin butoane

Nu trebuie sa depindeti de niciun instrument pentru a folosi boxa SRS-XB31. Veti face tot ce aveti nevoie folosind doar butoanele de pe boxa.





 

 




Mod LIVE SOUND

Ascultati muzica intr-un mod cu totul inedit cu modul LIVE SOUND . Insufletiti-va petrecerea cu o experienta acustica tridimensionala unica, creand vibratii specifice festivalurilor oriunde ati merge.





 

 




Doua difuzoare de 48 mm


Un difuzor de 48 mm echivaleaza cu un sunet si un bas puternice.






 

 




Lumini in linie

Deoarece nu exista distractie fara lumini de petrecere, noile lumini filiforme ale boxei SRS-XB31 descriu conturul acesteia.





 

 




Dati petrecerii impulsul de care nevoie folosind Party Booster


Trebuie doar sa diverse parti diferite ale boxei pentru a fi redate sunete diferite, precum scratch-uri, tobe premier, tobe mari si talangi. Controlati volumul cu forta: atingeti boxa usor pentru un sunet discret sau loviti-o strasnic pentru un sunet zgomotos.






 

 




Controlati petrecerea cu aplicatia Sony | Music Center


Controlati petrecerea de pe ringul de dans cu ajutorul aplicatiei Sony | Music Center - selectati listele de redare preferate, programati melodia urmatoare si schimbati modelul de lumini si modul de sunet.






 

 




Lavabila si impermeabila in totalitate


Avand clasificarea IP67, boxa poate fi scufundata in apa si, datorita materialului de inalta calitate fabricat in Japonia, puteti chiar sa o si spalati.






 

 




Rezista toata ziua


Datorita bateriei care functioneaza 24 de ore, boxa SRS-XB31 poate oferi petreceri de neuitat.






 

 




Port USB de incarcare


Bateria smartphone-ului dumneavoastra este pe terminate? Conectati-l la portul USB de pe partea laterala a boxei SRS-XB31 pentru a-i incarca bateria.







 
;