Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Boxe 5.1 Microlab H-510, 240W, Negru

3 Rating(s)
69999 Lei


Boxe 5.1 Microlab H-510, 240W, Negru


 

Sistemul acustic H-510 este o alegere excelenta pentru home theater. Alegeti acest sistem, obtineti sunet de calitate a filmelor DVD, jocuri sau muzica preferata.
Acest model se va potrivi in orice interior. In plus, culoarea neagra este foarte practica pentru utilizare. Acest model in design auster va satisface oamenii cu preferinte diferite. Puteti seta toate componentele sistemului in camera datorita dimensiunii compacte.
Calitatea sunetului acustic devine mai buna datorita subwoofer-ului, iar satelitii sunt realizati din lemn. Ajunge la o fonetizare clara a frecventelor inalte datorita satelitilor cu 2 benzi. Caracteristicile acustice devin mai bune datorita amplificatorului, care este mutat in bloc separat. Puteti seta modelul langa monitor sau alte aparate, fara sa va faceti griji cu privire la aparitia unor probleme: ecranarea magnetica a difuzoarelor le impiedica.
Nivelul ridicat de volum al sistemului este garantat de o iesire optima. Chiar si in timpul semnalului stereo de ascultare al acestui model, senzatia de "sunet surround" apare pe masura ce functioneaza toate cele 5 sateliti si subwoofer-ul.
Comenzile de volum sunt plasate pe panoul frontal al amplificatorului. Sistemul este simplu de reglat deoarece este inclus controlul la distanta.
;