Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Boxe de podea Polk Audio Signature S50, 150W, Negru

5 Rating(s)
2.65546 Lei






Boxe de podea Polk Audio Signature S50, 150W, Negru

Noua serie Signature de la Polk Audio prezinta o imbinare a celor mai noi tehnologii dezvoltate de catre inginerii sai, oferindu-va auditii extrem de bine definite si detaliate.

Performante audio de inalta fidelitate

Noul Tweeter de tip dome din terilena prezinta o forma curbilinie ce asigura o extensie de raspuns ,precum si reducerea rezonantelor ce pot aparea pe parcursul auditiei la un minimum absolut.

Difuzoare Mid-range personalizate

Difuzoarele de Midrange din polipropilena cu suspensii din cauciuc-butil, si cu o structura masiva din ceramica asigura o eficienta mare in reproducerea detaliilor, precum si o durabilitate ridicata.

Tehnologia exclusiva Dual Power Port de la Polk Audio

Tehnologia patentata Power Port ofera o tranzitiei lina pentru fluxul de aer strans in portul de bas-reflex,  astfel incat muzicalitatea si adancimea joaselor prezente sa nu fie perturbata de distorsiuni sau turbulente.









Echilibru tonal de exceptie

Toate boxele seriei Signature au fost proiectate astfel incat sa formeze un echilibru tonal perfect in alcatuirea sistemului home-cinema.









Proiectate pentru o stabilitate maxima, suporturile de boxe au fost concepute atat pentru spatii ce au in datoare covor sau pardoseala dura.

Grile magnetice de tip Anti-difractie

Grilele magnetice au fost concepute astfel incat sa corespunda normelor de design modern , tinand cont de minimizarea interferentelor sonice ce pot aparea.









Conectori placati cu aur

Conectorii boxelor placati cu aur asigura o legatura eficienta iar pierderile sunt reduse la un minim absolut.

Un design inedit de incinta

Boxele seriei Signature folosesc design-ul curbat , incintele sale din Meddite MDF rigide si inerte din punct de vedere acustic asigurand o functionare lipsita de variatii sonore sau rezonante , se vor integra perfect in orice spatiu modern amenajat.





 
;