Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Boxe Edifier 2.0 124W S2000 PRO, bluetooth, telecomanda, Brown

4 Rating(s)
1.88126 Lei






Conceptul HiFi Tehnologie Cutting Edge

Pentru prima data, Edifier a adus tehnologia de sunet de ultima generatie intr-un stil clasic. S2000PRO plateste tributul difuzoarelor din trecut cu panourile elegante laterale din lemn.






 

 




Profesionalism, Eleganta, Lux

Vopsea neagra mata, gratar metalic la suprafata si placute de aur dedesubt. S2000PRO exsuda eleganta si cere sa fie in centrul atentiei atat cu stilul cat si cu sunetul.






 

 




Panouri laterale groase din lemn

S2000PRO are panouri laterale de 18 mm grosime, reducand rezonanta si evidentiind aspecte ale designului audio pe care nu l-ati mai auzit niciodata.






 

 



S2000PRO este echipat cu un tweeter cu diafragma cu distorsiune redusa. Diafragma plana ofera o rata rapida de raspuns, ce ofera avantaje inerente, cum ar fi frecvente inalte excelente.





 

 




Con din Aluminiu

Distorsiunea redusa de inalta rezistenta de la conul din aluminiu face sunetele unice si clare.S2000PRO profita de crossoverul-ul digital DSP de la producatorul german KLIPPEL. Acest sistem este folosit astfel incat aspectele metalice ale acestor difuzoare sa nu emita acel sunet metalic dar sa profite de avantajele aspectelor metalice. Invelisul de cauciuc absorbant are drept rezultat o performanta precisa, curata si cu o frecventa redusa a duzelor de aluminiu de 5.5 inch.






 

 




DSP - Crossover electronic si Management dinamic

S2000PRO utilizeaza o noua tehnologie electro-acustica. Profitand de doua cipuri DPS de procesare digitala Texas Instruments, TLV320AIC3254, S2000PRO utilizeaza functia miniDSP pentru a ajunge la culminarea unui bas incredibil. Independent de crossover-ul electronic si de managementul dinamic, S2000PRO ofera un control precis al alocarii frecventelor pentru performanta difuzoarelor.






 

 




Semnal de conversie Digital-analog si analog-digital

S2000PRO beneficiaza de convertere de semnal marca Burr-Brown PCM1802 Texas Instrument. In ceea ce priveste intrarile optice si coaxiale, PCM9211 accepta un semnal digital de intrare de 24-bit 216-kHz.






 

 




Butoane pentru reglarea bas-ului , treble si volum

In partea din spate gasim 3 butoane pentru reglarea bas-ului, treble si volum. Butonul principal de volum are reglaj de precizie si memorie pentru volum setat peste un anumit nivel de volum.

 






 

 



Patru setari EQ la bord

Schimbati sunetul difuzoarelor la apasarea unui buton. S2000Pro are patru setari EQ la bord: vocal, monitor, clasic si dinamic.






 

 



Indicator de stare

S2000Pro vine cu o telecomanda fara fir profesionala pentru controlul volumului , selectarea intrarii, selectarea modului EQ împreuna cu alte operatii. Nu va ridicati niciodata din canapea pentru reglaje audio din nou.










 

 



Conexiune Profesionala Edifier de 5-PINI

S2000Pro utilizeaza un conector unic de 5 pini, realizat de Edifier. Conectorul este realizat cu o atentie speciala pentru a separa transmisia de semnale de inalte si bas, precum si pentru a reduce interferentele.






 

 



Decodorul Bluetooth 4.0 aptX

S2000Pro utilizeaza chipsetul CSR8645 de ultima generatie pentru conexiunea Bluetooth 4.0. Cu un decodor incorporat aptX, S2000Pro genereaza redarea Bluetooth fara pierderi. Bucurati-va de sunetul complet de calitate de pe laptop, telefon, tableta sau computer.






 

 




 
;