Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Boxe Trust Zelos 2.1, 100W

3 Rating(s)
24299 Lei





Boxe Trust Zelos 2.1, 100W



 




Zelos 100Watt 2.1 Speaker Set


Designul impresionant intalneste sunetul puternic. Accentele metalice de pe subwooferul din setul de boxe Trust Zelos 2.1 asigura un aspect robust si puternic. Acest aspect necesita un sunet puternic: cu o putere maxima de iesire de 100 Wati, acest set de boxe are toata puterea audio de care aveti nevoie!






 




Sunet si bas de inalta calitate


Setul de boxe Zelos are o putere maxima de 100 de Wati (50 Wati RMS), pentru a umple intreaga camera de sunet. Subwooferul din lemn asigura un bas puternic, care poate fi reglat cu usurinta cu ajutorul panoului din partea stanga.




 




Control convenabil la varful degetelor dvs

 

Amplasati butonul de control cu fir al volumului oriunde, la indemana, si reglati cu usurinta volumul in orice moment. Butonul de control dispune de o mufa pentru casti si de o intrare line-in. Mufa pentru casti permite ascultarea muzicii in privat, daca se doreste. Conexiunea line-in poate fi folosita pentru conectarea facila a altor dispozitive audio; conectati pur si simplu tableta, smartphone-ul sau alte dispozitive audio de la birou si ascultati muzica tare!






 




Gestionarea inteligenta a energiei


Setul de boxe Zelos dispune de gestionarea inteligenta a energiei. Aceasta economiseste energia, deoarece boxa intra in modul inactiv cand nu este folosita aproximativ 30 minute. Cu ajutorul comenzilor de pe panoul lateral al subwooferului, aceasta functie poate fi dezactivata cu usurinta.




 



Caracteristici:


- Putere maxima de 100W (RMS de 50 Watt);
- Pentru PC, laptop, televizor, smartphone si tablet;
- Design elegant metallic;
- Subwoofer din lemn pentru un sunet bogat si puternic ;
- Comanda de reglare a volumului cu fir, accesibila, cu conexiune pentru casti in-line ;
- Reglaje suplimentare pentru volum si basi pe subwoofer ;
- Gestionare inteligenta a energiei: intra in modul standby atunci cand nu se utilizeaza.




 




 
;