Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Cabina dus inchisa Regata Ruby, ABS, sticla 0.4 cm, semirotunda, 90 x 90 x 200 cm

3 Rating(s)
779 Lei

Cabina de dus inchisa Regata Ruby poate fi amplasata in majoritatea bailor din locuinte. Este din ABS si are forma semirotunda. Aceasta are doua usi culisante din geam securizat, mat, cu grosimea de 0.4 cm. Datorita dimensiunilor de 90 x 90 x 200 cm, spatiul de relaxare este generos. Obiectul sanitar are culoarea alba, profile de culoare gri si maner de plastic. Cadita este dotata cu sifon de scurgere.

Totodata, este usor de intretinut si nu se depunde calcar pe instalatie. Datorita materialului din care este confectionata, rezista la umezeala si astfel nu vor aparea pete de mucegai. Un alt beneficiu este ca nu ocupa spatiu mult si se monteaza/demonteaza rapid. Detine calitati de etanseitate, impiedicand stropirea apei inafara cabinei. Bateria este tip monocomanda, cu dus mobil ce are furtunul de 1,5 m.

Avantaje:


montare/demontare usoara
anticalcar
ocupa spatiu putin
rezistenta la umezeala
rezistenta la produse de uz casnic
usor de intretinut
etanseitate
durabilitate


Recomandari:

Inainte de a monta cabina, verifica daca ai toate piesele. Nu folosi produse de curatare care sa o zgaraie sau decoloreze.

Instructiuni de utilizare:

Primul pas este montarea caditei pe o suprafata dreapta. Pozitioneaza cada in locul dorit si fixeaz-o. Scoate din cutie sticlele si profilele semicirculare. Fixeaza panourile fixe de sticla, impreuna cu profilele laterale din aluminiu si profilele semicirculare ( de sus si de jos).


Monteaza rolele si manerele pe cele doua usi mobile. Pozitioneaza pe cadita cele doua usi fixe/mobile, panourile de sticla din spate si panoul central. Asigura-te ca partile laterale ale usilor sunt perfect aliniate. Introdu garnitura de cauciuc intre panoul central si cele doua panouri de sticla din spate. Fixeaza panoul din spate pe cadita cu ajutorul suruburilor.

Specificatii tehnice:


Brand: Regata
Tip produs: cabina dus inchisa Ruby
Utilizare: interior
Culoare: alb
Grosime geam: 4 mm
Material: ABS/geam securizat mat
Forma: semirotunda
Dimensiuni cabina dus: 90 x 90 x 200 cm
Maner: plastic
Greutate: 35 kg
Garantie: 2 ani
;