Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Camera Auto DVR 2Drive EXECUTIVE 4" Full HD, cu card de memorie Kingston microSDHC 8GB, Class 10 + Adaptor

4 Rating(s)
27999 Lei


Camera Auto DVR 2Drive EXECUTIVE 4" Full HD

 





Camera 2Drive Executive 2DR-DVR400 are un ecran luminos si mare cu diagonala de 4 inch (10,2 cm) pentru o vizualizare cat mai buna a filmarilor. Acesta este capabil sa inregistreze fiecare detaliu datorita rezolutiei de 12 MP si a lentilelor de 40mm super big 6G lens cu unghi de vizualizare de 170 °. Camera 2Drive Executive 2DR-DVR400 este un aparat care inregistreaza foarte bine si pe timp de noapte.

Camera este destinata sa functioneze in timp ce este alimentata continuu de la incarcatorul auto (asemanator cu Web-Cam).
Acumulatorul incorporat are capacitatea de 380 mAh si permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului in jur de 3-5 minute.







Unghi larg de captare a imaginilor
Unghiul larg de vizualizare de 170 de grade va permite sa aveti o vedere panoramica a ceea ce se intampla.

Inregistrare Full HD
Camera DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 1080p (Full HD) si stabilizator electronic de imagine. Fisierele cu inregistrari sunt stocate pe cardul de memorie MicroSD in format .MOV, care pot fi redate cu Windows Media Player. Daca setati functia Loop recording (Inregistrare ciclica 3/5/10 minute) inseamna ca dupa ce se umple memoria cardului  MicroSD, inregistrarile cele mai vechi vor fi suprascrise.  Fisierele sunt protejate la stergere in caz de accident.
Aparatul utilizeaza Chipset Novatek 96658 care asigura o calitate excelenta a imaginii.
Camera DVR are functia WDR (Wide Dynamic Range) care permite filmarea in cele mai dure conditii de iluminare si claritate a imaginii chiar si in lumina scazuta .




Mod Foto
Acumulatorul incorporat are capacitatea de 380 mAh si permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului in jur de 3-5 minute, atunci cand este incarcat la maxim. Aceasta va permite efectuarea documentarii foto in caz de accident sau alte evenimente rutiere.


Slot de card MicroSD
Controlati spatiul de stocare a filmelor si imaginilor din aparatul dumneavoastra prin atasarea cardului MicroSD de 8GB inclus in pachetul de livrare, pe care puteti stoca aproximativ 60 minute filmate la rezolutia 1080p (Full HD). Totodata puteti schimba cardul, pentru a extinde memoria atat cat aveti nevoie.

Fisierele cu inregistrari sunt stocate pe cardul de memorie MicroSD in format .MOV, care pot fi redate cu Windows Media Player. Daca setati functia Loop recording (Inregistrare ciclica 3/5/10 minute) inseamna ca dupa ce se umple memoria cardului  MicroSD, inregistrarile cele mai vechi vor fi suprascrise.  Fisierele sunt protejate la stergere in caz de accident.
;