Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Camera auto DVR dual PNI Voyager S800M, full HD, dual camera display, 2.3 inch, card 16GB inclus

3 Rating(s)
31999 Lei


Camera auto DVR dual PNI Voyager S800M, full HD, dual camera display, 2.3 inch, card 16GB inclus


Pleci in concediu? in delegatia, sau pur si simplu, esti legat de autoturism zilnic? Nu trebuie sa iti lipseasca din dotare DVR-ul auto PNI Voyager S800M Full HD 1080p Dual Camera Display 2.3" Card 16Gb inclus cu care:
- inregistrezi tot ce se intampla pe drum si in autoturism, datorita celor doua camere.
- In caz de soc (frana brusca, accident) clipul video este protejat la stergere;
- modul parcare filmeaza la detectie miscare;
- cardul de stocare micro SD este inclus, deci gata de drum;
- poti dovedi imediat ca nu esti vinovat, in cazul unui accident;

Inregistrare cu doua camere simultan
Datorita senzorului de imagine Sony IMX323, camera frontala poate inregistra imagini de o foarte buna calitate cu informatii din traffic si de pe traseul dumneavoastra.
Deasemenea, camera din interior inregistreaza imagini din intoriorul masinii, chiar si in conditii de lumina redusa, datorita celor 4 LED-uri IR.

Senzorul Sony IMX323 face parte din a treia generatie de senzori cu iluminare din spate, iar acest lucru ofera performate ridicate in lumina scazuta, regleaza efficient numarul de cadre pe secunda si consumul de energie.

Procesorul de imagine al camerei este Novatek NTK 96658 si asigura ca functionarea camerei sa fie fluida, fara intreruperi, si fara ca acesta sa se supraincalzeasca.

Obiectivul camerei este compus din 6 lentile ce ofera un unghi larg de vizualizare si faciliteaza reproducerea unor imagini cat mai clare.

Camera dispune de mai multe functii precum WDR, Inregistrare ciclica, Senzor de soc, Monitorizare parcare, Detectie miscare.

Functia WDR (Wide Dynamic Range) ajuta la inregistrarea imaginilor in conditii de lumina diferita (umbre, soare puternic, reflexii, etc) pentru a obtine o imagine cat mai clara si cat mai correct iluminata.

Inregistrarea ciclica este utila pentru evitarea umplerii cardului de memorie. Cand aceasta functie este activate, camera suprascrie automat fisierele cele mai vechi (cu exceptia fisierelor protejate), iar in acest fel cardul nu se va mai umple si camera va putea inregistra la nesfarsit.

Senzorul de soc (G-senzor) este declansat de socuri externe, cum ar fi in caz de accident, iar aceasta functie porneste inregistrarea si protejeaza fisierele pentru a nu fi suprascrise la inregistrarea ciclica.

Atunci cand aveti masina in parcare, activati modul de parcare pentru a putea inregistra imagini in caz de accident, vandalizare sau alt tip de coliziune.

Detectia de miscare functioneaza atunci cand camera este in modul de asteptare. Camera va porni automat inregistrarea atunci cand detecteaza un subiect in miscare.

;