Tip
Camera de supraveghere Interior
Rezolutie senzor (pixeli)
1 megapixel
Rezolutie video (pixeli)
1280 x 720
Interfata
1 x slot MicroSD
Microfon
Da
Rata transfer (Mb/s)
433
Protocoale suportate
IPv4 ARP TCP UDP ICMP DHCP DNS Client DDNS Client (D-Link) SMTP Client FTP Client HTTP Server PPPoE RTP RTSP RTCP UPnP HTTPS Bonjour
Alimentare
5 V DC, 2.0 A, 50/60 Hz
Dimensiuni (D x H x W mm)
92.1 x 65.9 x 90.7 mm
Greutate
140 g
Vezi mai mult cu mai putin. De ce sa te limitezi Vezi mai mult de la tine de acasa si nu te ingrijorezi niciodata despre ce se intampla acolo unde nu bate camera de luat vederi. Securitate de inalta definitie pentru casa. Camera panoramica DCS-936L Ofera un orizont larg de supraveghere 120o ce acopera intreaga ta camera de la perete la perete la calitate inalta 720p - securitate pana in cel mai mic detaliu. Fii acolo chiar si cand nu esti. Inregistrare video detectare de miscare sau sunet si capacitatea de a urmari fluxul video de pe telefon sau tableta - poti supraveghea tot ce conteaza pentru tine. Usor de instalat si mai usor de folosit. Iti instalezi camera WiFi in cateva minute si o plasezi oriunde in casa ta. Aplicatia gratuita mydlink Lite este disponibila pentru echipamente iOS Android si Windows. Un card microSD de 16 GB iti permite sa inregistrezi imagini direct pe camera fara sa ai nevoie de un calculator. Poti seta camera sa inregistreze doar cand miscarea este detectata intr-o perioada de 7 zile. Camera poate sa trimita mailuri atunci cand este detectata miscare.

Produse Recomandate

Produse Resigilate folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. Pe tine nu te costă nimic în plus și ai șansa de a susține acest site :)