Tip
Exterior
Rezolutie senzor (pixeli)
3 Mp
Rezolutie video (pixeli)
1920 x 1080
Interfata
1 x 10/100 Mbps (RJ-45)
Iluminare minima (lux)
0.01
Protocoale suportate
IPv6 IPv4 ARP TCP/IP UDP ICMP DHCP Client NTP Client (D-Link) DNS Client DDNS Client (D-Link) SMTP Client FTP Client HTTP / HTTPS Samba Client PPPoE UPnP Port Forwarding RTP/RTSP/RTCP IP filtering Multicast CoS QoS SNMP ONVIF compliant
Alimentare
100 - 240 V
LED-uri indicatoare
Da
Greutate
350 g
Software inclus
D-ViewCam™ Software
Camera de supraveghere D-Link Vigilance Full HD Outdoor Vandal-Proof PoE Dome Supraveghere impotriva vandalismului de inalta rezolutie Camera DLink DCS4633EV Vigilance este o camera profesionala de securitate special creata pentru cerintele in crestere ale supravegherii moderne oferind video de calitate superioara in toate conditiile. Rezolutie de 3 megapixeli cu zoom digital x10 Un senzor de inalta rezolutie ofera o rezolutie de 2048x1536 in timp ce tehnologia WDR Wide Dynamic Range asigura o calitate imbunatatita a imaginii in orice lumina. Rezistenta la vandalism si la vreme Ratingurile IP66 si IK10 fac din DCS-4633EV camera ideala pentru cele mai exigente locatii de supraveghere. Monitorizare zi si noapte Urmariti 24 de ore pe zi. Vede pana la 20 de metri in intuneric complet. Detectare miscare Stiti exact ce se intampla cu notificarile evenimentelor instant pentru detectarea fraudelor si miscarilor. Software de gestiune gratuit Include D-ViewCam - un pachet software complet de supraveghere va permite sa vizualizati sa gestionati si sa inregistrati pana la 32 de camere. Instalare usoara cu PoE Suportul Power Over Ethernet PoE permite instalarea usoara intr-o varietate de locatii fara a fi nevoie de cabluri sau prize suplimentare. Streaming si inregistrare de inalta calitate DCS-4633EV utilizeaza un senzor puternic CMOS de 3 megapixeli care ofera o rezolutie clara de 2048 x 1536 imagini. Ofera pana la 3 fluxuri simultane de monitorizare si inregistrare incorporand compresia H.265 si reducerea zgomotului pentru a maximiza eficienta latimii de banda si calitatea imaginii. Slotul de card microSD va ofera posibilitatea de a stoca si inregistra pana la 128GB de inregistrari la nivel local pentru protectie suplimentara. Supravegherea neintrerupta in orice situatie Wide dinamic Range WDR ofera o calitate imbunatatita in conditii de iluminat inegale sau dificile. Certificarea IP66 asigura protectie camerei completa impotriva prafului si a apei in orice mediu iar carcasa certificata IK10 protejata impotriva vandalismului asigura o supraveghere neintrerupta chiar daca intrusii incearca sa saboteze camera. Conectivitate flexibila PoE incorporat simplifica instalarea prin furnizarea de conexiuni de alimentare si de retea cu un singur cablu si poate reduce in mod semnificativ timpul de desfasurare si costurile.

Produse Recomandate

Produse Resigilate folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. Pe tine nu te costă nimic în plus și ai șansa de a susține acest site :)