Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Canapea extensibila Kring Alpha, material textil + PU, 3 perne, 228x86x95 cm, Maro deschis/Roz

3 Rating(s)
1.1999 Lei





Canapea extensibila Kring Alpha, material textil + PU, 3 perne, 228x86x95 cm, Maro deschis/Roz



 

 







 

 



Canapeaua reprezinta una dintre cele mai populare piese de mobilier, ea regasindu-se in casele fiecaruia dintre noi, de cele mai multe ori in living sau spatiile de birouri.

De aceea alegerea modelului potrivit poate fi o adevarata incursiune in necunoscut in care trebuie sa tinem cont de o serie de detalii precum utilitatea sau functia care trebuie sa le indeplineasca, dimensiunea, stilul, tipul picioarelor si bratelor, culoarea, tapiteria, forma, inaltimea spatarului, umplutura si nu in ultimul rand detaliile si accentele decorative.

Canapeaua Kring se evidentiaza prin formele sale minimaliste si materialele de calitate. Este o canapea eleganta cu linii drepte, ce se potrivesc atat intr-un ambient clasic, cat si intr-un spatiu amenajat in stil modern, lasandu-ti imaginatia libera, pentru a obtine un rezultat personal, original, care sa iti reflecte personalitatea.

Printre cele mai importante si cautate functii ale canapelei Kring, regasim capacitatea de a se transforma in pat, oferind astfel un spatiu generos si confortabil pentru dormit. Astfel, prin achizitionarea unei singure piese de mobilier beneficiezi de avantajele si utilitatea a doua piese, pe care le poti utiliza in functie de nevoi.

Dimensiuni:

- Lungime: 228 cm (cu tot cu brate), 190.5 cm (fara brate);
- Latime: 86 cm;
- Inaltime: 95 cm (totala cu tot cu perne), 77.5 cm (fara perne);
- Adancime sezut: 53.5 cm;
- Inaltime brat: 57 cm;
- Inaltime sezut: 42 cm;

Canapea extinsa: latime 145 cm;

Material:

- structura interioara: rama de lemn, spuma, saltea zig-zag.

Pernele sunt incluse, acestea avand dimensiunea de: 63.5 x 49.5 x 16.5 cm.








 
;