Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Canapea extensibila Kring Lyle, 2 locuri, material textil, 195 x 120 x 26 cm, Bej

3 Rating(s)
1.43999 Lei


Canapea extensibila Kring Lyle, 2 locuri, 120x80x77 cm, Bej



Canapeaua reprezinta una dintre cele mai populare piese de mobilier, ea regasindu-se in casele fiecaruia dintre noi, de cele mai multe ori in living sau spatiile de birouri.

Aceasta ar trebui sa indeplineasca cateva criterii esentiale: sa fie confortabila, contribuind la relaxarea noastra zilnica, rezistenta, pentru a ne bucura cat mai mult timp de ea, si sa infrumuseteze spatiul in care o amplasam.

Canapeaua Kring se evidentiaza prin formele sale minimaliste si materialele de calitate. Este o canapea eleganta cu linii drepte ce se potriveste atat intr-un ambient clasic, cat si intr-un spatiu amenajat in stil modern, lasandu-ti imaginatia libera, pentru a obtine un rezultat original, care sa iti reflecte personalitatea.

Structura interna are rame din lemn uscat de foioase controlate de umiditate. Spuma poliuretanica este calitativa si rezistenta, oferind un confort superior. Accesoriile din metal, arcurile, bridele metalice si uneltele multi-functie de pozitie, creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit.

Dimensiuni:
- Canapea stransa: 120 x 80 x 77 cm;
- Canapea extinsa: 195 x 120 x 26 cm;



Material:
- Brate: textil;
- Tapiterie: textil;
- Structura metalica;

 
;