Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Casca Atomic Savor Unisex, Pearl, L

3 Rating(s)
33999 Lei





Casca Atomic Savor pentru barbati



 







 







 



Pasiune, inovatie si performanta, sunt trei cuvinte care pot defini cel mai bine brand-ul Atomic.

In anul 1955 Alois Rohrmoser a inceput productia de schiuri impreuna cu doar 4 angajati. Desi in primul an productia a fost de doar 40 de perechi de schiuri, fabrica a evoluat intr-un ritm alert, ajungand la o capacitate de 72.000 de perechi de schiuri pe an in doar 14 ani. In anul 1971 a extins capacitatea de productie prin constructia celei de-a doua fabrici in Altenmarkt im Pongau din Austria, unde mare parte a productiei se desfasoara si astazi. Atomic a continuat sa extinda gama, iar in anul 1989 a devenit primul furnizor unic pentru schiuri, legaturi, clapari si bete pentru femei si barbati. Astazi, productia de schiuri Atomic ajunge la 600.000 de schiuri pe an.




 



Detalii



 



Casca Atomic Savor este o casca de schi entry-level fiabila, construita sa protejeze si sa reziste in timp. Casca Atomic Savor beneficiaza de un aspect simplu si atragator, pastrand totodata tehnologiile importante, fiind construita dintr-un material dur ABS care o face usoara si confortabila si cu un sistem de ventilatie pentru o circulatie constanta a aerului deasupra capului. Captuseala interioara este confortabila, dar si usor de intretinut, fiind detasabila. Casca Atomic Savor prezinta un sistem de reglaj eficient, iar aspectul exterior nu dezamageste.



 



Tehnologii



 



ABS Hard Shell 
- Strat ABS fara sudura sau cusaturi pentru protectie maxima.



 



Passive Venting
- Orificii fixe pe partea superioara a castilor Atomic care ajuta la optimizarea temperaturii in interiorul castii.



 



Ajustarea masurii
- Pentru toate castile Atomic masura se poate ajusta cu ajutorul unei rotite pozitionate in spatele castii. Prin intermediul acestui sistem se poate regla fin felul in care casca se potriveste pe cap.




 
;