Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Casti audio in-ear Pioneer SE-C3T-W, aluminiu design, control telefon, Alb

3 Rating(s)
8039 Lei






Casti audio in-ear Pioneer SE-C3T-W



 

 



Vocale pure, dinamica distractiva si bassul strans sunt exact ceea ce are nevoie muzica dvs., iar Pioneer C3 ofera acest lucru si mai mult. Prelucrate din aluminiu pentru a reduce vibratiile, acest design compact se potriveste oricarei forme de ureche. Gasiti-va marimea de la patru perechi de varfuri din silicon furnizate si obtineti un sigiliu confortabil, sigur si un sunet mai bun.



 

 



Fabricate din aluminiu


Aluminiu este mai rigid decat plasticul, care poate vibra si poate provoca distorsionarea muzicii. Sunetul C3 este strans, clar si plin de energie. Puteti auzi mai multe detalii, puteti simti ritmul natural si puteti sa va bucurati de bass-uri mari fara sa va faceti griji.






 

 



Control rapid


Manipularea apelurilor telefonice este mai simpla. Exista o cutie de control subtire pe cablu, cu un buton prietenos, care va permite sa acceptati si sa terminati apelurile. Microfonul si comenzile functioneaza cu majoritatea marcilor de smartphone.






 

 



Finisaj frumos cu o gama larga de culori


Aluminiu este baza ideala pentru o gama de finisaje stralucitoare. Prelucrarea lui ofera o textura unica, subtila si eleganta.







;