Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Casti Bose SoundSport Free wireless, Negru

5 Rating(s)
1.08046 Lei





Casti Bose SoundSport Free wireless, Negru



 







 



 FARA FIRE. FARA PIEDICI 

 Va bucurati de sunet clar si amplu cu primele casti Bose fara niciun fir! Sunt proiectate sa fie stabile si confortabile. Le-am echipat cu multiple tehnologii, astfel incat sa duca antrenamentele la urmatorul nivel.



 







 



 CASTI IN-EAR SUPERIOARE PRIN DESIGN

 In ceea ce priveste tehnologia din interiorul castilor, ne-am axat pe cele mai mici detalii – de la acordarea circuitelor pentru sunet si mai bun si pana la ajustarea pozitiei antenei in vederea obtinerii unui semnal Bluetooth cat se poate de puternic. Rezultatul: Casti ce redau sunetul consistent si clar, chiar daca ai telefonul in mana, in buzunar, prins de brat ori esti pe banda de alergare... si toate astea, fara niciun fir la vedere!



 







 



 MULT MAI MULT DECAT O CARCASA

 La o singura incarcare, castile functioneaza pana la 5 ore – suficient de mult pentru a te insoti la aproape orice antrenament. Iar cand ai terminat, le pui la loc in carcasa. In acest fel vor fi protejate si vor avea inca doua incarcari complete (pana la 10 ore de baterie), pentru a fi gata sa le porti din nou. In plus, o incarcare rapida de 15 minute iti va oferi 45 de minute de durata a bateriei.



 







 



 CASTI IN-EAR CARE IES IN EVIDENTA, DAR STAU LA LOCUL LOR

 Castile wireless Bose SoundSport Free reprezinta o combinatie de neegalat intre confort si stabilitate. Aceasta datorita faptului ca am proiectat varfurile StayHear+ sa aiba contact uniform in interiorul urechii, precum si sa se potriveasca perfect cu partea superioara a acesteia. Nu vor cadea si vor fi confortabile. Pentru a te putea concentra la atingerea obiectivelor in antrenamente.





 



 REZISTENTA LA UMEZEALA

 Apa si castile de obicei nu merg bine impreuna. Dar am gasit o cale de a le impaca. Folosind un material de tip mesh, ce tine apa la distanta, pentru porturile deschise, putem pastra interiorul uscat si complet functional.
Acestor casti nu le e teama nici de transpiratie, nici de ploaie – asa ca vremea rea nu mai e un motiv de amanare a antrenamentelor.






 
;