Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Casti gaming cu microfon A+ Nuwa

5 Rating(s)
6999 Lei






Casti gaming cu microfon A+ Nuwa



 

 






Casti cu microfon A+ CGK40
- Fie ca iti doresti sa faci un streaming de calitate, sa comunci cu playerii tai preferati sau sa iti imunatatesti experienta in joc, castile cu microfon CGK40 A+ te “aduc” mai aproape de el, imbunatatindu-ti experienta alaturi de un sunet clar, cald si fara distorsiuni sau lipsuri de frecvente deranjante, aducand cu sine o stare generala de buna dispozitie;
- Atent si armonios concepute, pentru a va oferi un sunet de calitate, castile pentru gaming A+ te vor incanta inca de la prima utilizare.




 

 



Cablu de 2.2 m
Acestea contin un cablu de 2.2 metri, suficient de lung pentru a te lasa sa te “exprimi” cum se cuvine si a evita situatiile in care, castile conectate la calculatorul tau desktop nu te ajuta sa stai intr-o pozitie comoda pe scaunul tau de gaming din cauza cablului prea scurt.





 

 



Jack 3.5 mm
Jack-ul de 3.5 mm este compatibil cu toate dispozitivele care folosesc standardul de 3.5 mm, ceea ce ii ofera o gama larga de adresabilitate.





 

 



Difuzoare de 50 mm
Echipata cu difuzoare de 50 mm, castile A+ CGK40 cu microfon, au fost create pentru a atenua zgomotul ambiental, reproducand fidel calitatea sunetului.






 
;