Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Casti gaming Marvo HG9042, 7.1 virtual, Negru

3 Rating(s)
18999 Lei






Casti gaming Marvo HG9042, 7.1 virtual, Negru



 

 







 

 



SUNET SURROUND 7.1 VIRTUAL
Datorita solutiei audio USB incorporate si a difuzoarelor cu diametrul de 50 mm, HG9042 bifeaza puncte esentiale precum: redarea cu fidelitate a sunetelor joase, medii si inalte, o pozitionare 3D eficienta in identificarea corecta a sursei sunetului, crescand astfel imersiunea in jocurile si filmele favorite la un nou nivel, contribuind in final la obtinerea unei experiente multimedia superioare.





 

 



FUNCTIONALITATE SI DESIGN
Microfonul omnidirectional este montat pe un brat flexibil si retractabil ce permite ajustarea pozitiei pentru comunicatii clare, sau ascunderea sa in interiorul castii atunci cand nu este utilizat. Telecomanda digitala integrata pe cablu faciliteaza controlul asupra volumului, microfonului si sistemului de iluminare. Finisajul negru mat de calitate, insotit de o iluminare discreta cu LED verde completeaza design-ul elegant si modern al castilor.





 

 



CONFORT SUPERIOR
Pavilioanele circumaurale prevazute cu pernite mari invelite in piele sintetica asigura un confort optim chiar si in sesiunile maraton de gaming. Aditional, sistemul telescopic ajutat si de greutatea redusa a castilor, permite reglajul pentru obtinerea unei potriviri cat mai ferme pe cap.






 
;