Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Casti gaming Trust Radius GXT 350 7.1, surround

4 Rating(s)
10829 Lei




Casti gaming Trust Radius GXT 350 7.1, surround






GXT 350 Radius 7.1 Surround Headset


Castile surround Trust GXT 350 Radius 7.1 reprezinta accesul dvs. in taramul furtunos al jocului. Dispune de un sunet clar surround, astfel incat veti fi mereu cu un pas inaintea inamicilor. Cu ajutorul acestor casti, veti fi incoronat in desfatarea sarbatoririi victoriilor purtate.



 



Experienta captivanta


Castile Radius va vor elibera potentialul maxim. Sunt echipate cu sunet surround 7.1 cu difuzoare active puternice, de 40 mm, care transmit toate detaliile in direct. Conectati castile prin conectorul USB si experimentati instantaneu sunetul si vocea de inalta calitate.



 



Radiati pe campul de lupta


Designul iluminat al castilor Trust este cheia pentru a fi remarcat. Ii veti eclipsa pe inamici si va veti conduce coechipierii cu ajutorul LED-urilor albastre integrate in microfon si casti spre succes. Echipati-va pentru a iesi in evidenta!



 



Evitati greselile de comunicare


Vorbiti cu coechipierii dvs. ca si cum ar fi in aceeasi camera. Sunetul clar al microfonului reglabil va evita infrangerea din cauza problemelor de comunicare.



 



Confort nemarginit


Pernitele de urechi moi si confortabile, impreuna cu microfonul si banda de cap reglabile va ofera confortul de care aveti nevoie in sesiunile prelungite de joc, de fiecare data. Sunteti gata sa deveniti urmatorul campion.



 


Caracteristici:
 
- Surround virtual 7.1 pentru un sunet cu senzatii reale;
- Difuzoare active puternice, de 40 mm ;
- Conexiune USB pentru sunet si voce de inalta calitate ;
- Laterale iluminate si microfon ;
- Pernite de urechi moi si confortabile ;
- Microfon si banda de cap reglabile.



 




 
;