Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Casti gaming wireless Trust 7.1 GXT 393 Magna, surround, Negru

4 Rating(s)
3555 Lei


Casti gaming wireless Trust 7.1 GXT 393 Magna, surround, Negru


 

Sigur in control
Jocurile sunt mult mai mult decat grafica, asculta sunetele acestora cu aceaste casti magnifice. Indiferent daca sunt conectate la PC, laptop sau consola, veti experimenta jocul cu mult mai mult. Rezultatele dificile si pierderile dramatice fac parte din fiecare cariera de gaming. Va ofera o baza solida de difuzoare de 50 mm si gestionati fiecare situatie victorios. Sunetul surround surround 7.1 va asigura ca sunteti constienti de tot ceea ce se intampla in jurul dvs.: anticipati orice miscare a inamicului !

Descarcati experienta jocului
Functioneaza fara fir intr-un interval de 15 metri. Pur si simplu conectati receptorul USB in PC, laptop sau PS4 si puteti asculta imediat sunetul victoriei. Nu va faceti griji in timpul acelor sesiuni de maraton, puteti juca timp de 18 ore fara a reincarca.

Plug & Play
Puteti conecta la toate dispozitivele, cum ar fi PC-ul, laptopul, Xbox, PlayStation sau Switch. Pachetul include, de asemenea, un cablu micro USB pentru incarcarea acestora.

Comunicare iluminata
Au un design solid si elegant. Microfonul incorporat si iluminarea integrata a LED-urilor albastre de pe partile laterale completeaza configurarea jocurilor. Microfonul face posibila comunicarea clara. Distreaza-te cu prietenii si imbunatateste-ti tactica in joc a echipei tale.

Rezistenta lunga
Pe earcups veti gasi controlul volumului, selectarea modului audio si comutatorul de dezactivare a volumului / microfonului. De asemenea, nu trebuie sa va deranjeze cu reglarea benzii. Elasticitatea sa asigura ca sunt intotdeauna perfect potrivit pentru cap.
;