Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Casti in-ear Bang&Olufsen E6, Wireless, Negru

5 Rating(s)
1.19999 Lei






Casti in-ear Bang&Olufsen E6, Wireless, Negru



 







Activati muzica, energia ta, ziua ta.
Bucurati-va de libertatea castilor fara fir E6, usoare, in ureche, cu semnal sonor Bang & Olufsen Signature - conceput pentru un stil de viata dinamic si activ.



 







Asigurati confortul
Cu cat se potrivesc mai bine, cu atat sunetul este mai bun. Conceput pentru a se incadra confortabil in ureche, E6 nu face nici un compromis. Acestea vin cu patru adaptoare pentru urechii in diferite dimensiuni si o pereche din burete de inalta performanta - astfel puteti alege o potrivire specifica in functie de ceea ce faceti.



 







Durabila intalneste lejeritatea
E6 sunt fabricate cu materiale puternice, durabile si usoare, pentru a se potrivi profilului lor activ, in miscare. Cablul de conectare a castilor este invelit in textil impletit.



 







Vorbeste. Asculta. Preia controlul
Raspundeti la apeluri, ascultati muzica sau utilizati activarea vocii - toate datorita telecomenzii din aluminiu anodizat si Bluetooth 4.2 cu codecuri AAC ce nu asigura compromisuri in ceea ce priveste calitatea sunetului.



 







O atingere magnetica
Adevarat la designul lor, E6 se potriveste cu orice vreti sa faceti. Cu un magnet incorporat in fiecare casca, ii puteti scoate din urechi si le puteti purta confortabil in jurul gatului. Daca faceti clic pe magneti impreuna, dispozitivul va porni automat castile.



 







Capacitatea de a incarca in miscare
E6 vine chiar cu capacitatea de a incarca in timp ce este in uz, astfel incat sa nu trebuie sa pierdeti niciodata muzica dvs. oriunde ati merge.



 







Extinderea experientei
E6 ofera o experienta sonora de cea mai buna calitate, indiferent ce faceti. Doar alegeti unul dintre profilurile prestabilite, cum ar fi de lucru, comutare sau relaxare din aplicatia Beoplay. De asemenea, puteti alege sa optimizati tonul utilizand interfata intuitiva ToneTouch. Este posibil chiar sa personalizati propriile presetari pe iPhone si sa le accesati rapid de la Apple Watch atunci cand sunteti in miscare.



 








 
;