Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Casti sport JBL Reflect Contour 2, bluetooth, Verde

4 Rating(s)
43999 Lei


Casti sport JBL Reflect Contour 2, bluetooth, Verde
 

JBL Reflect Contour 2 este proiectat cu o structura din aluminiu usor cu un carlig de fixare a urechii care este gata sa se blocheze. Personalizati-va confortul cu trei dimensiuni ale amplificatoarelor Freebit™ si controlati usor muzica si apelurile cu o telecomanda cu 3 butoane si microfon. Un cablu reflectoric va tine mai vizibil in timpul rutinelor de noapte. Cu 10 ore de viata a bateriei, castile JBL pot fi folosite pentru a va mentine in miscare. Prin atingerea unui buton puteti gestiona in mod convenabil apelurile dvs. si puteti accesa asistentul vocal.





Sunetul JBL


Sunetul JBL de renume mondial, care a fost perfectionat timp de 70 de ani, acordat pentru a oferi coloana sonora cea mai epica pentru o viata activa.




Durata de viata a bateriei de 10 ore cu incarcare rapida


Bateria are o autonomie de pana la 10 ore pentru a va tine in priza incepand cu sesiunea de gimnastica de dimineata pana la sfarsitul intregii zile de lucru. Reincarcarea bateriei timp de 15 minute va ofera o autonomie de o ora de redare.




Secure Fit


Tehnologia Dual Lock - o combinatie de amplificatoare patentate Freebit si designul carligului pentru urechi, asigura stabilitatea maxima si confortul pentru urechile dvs. in timpul celor mai intense antrenamente.


;