Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Casti Wireless SENNHEISER Momentum In-Ear BT, cu neckband

5 Rating(s)
61999 Lei


Casti Wireless SENNHEISER Momentum In-Ear BT, cu neckband

 





Exact ce iti doresti sa auzi

Construite bine in cel mai mic detaliu, noile Momentum In-Ear Wireless ofera o experienta audio bogata si dinamica. Tocmai pentru a pastra o precizie acustica superioara, tunelurile in-ear din otel au fost atent customizate. Difuzoarele dinamice de inalta calitate ofera un sunet ce poarta deja cunoscuta calitate Momentum fara pic de efort: bas puternic, voci detaliate si un sound stage grozav.





 

 



Tehnologie wireless imbunatatita

Esti liber de cabluri, dar invaluit de sunet exceptional si asta multumita tehnologiei Bluetooth 4.1, codecului AAC si compatibilitatii Qualcomm apt-X. Momentum In-Ear Wireless ofera sunet cu adevarat Hi-Fi, un sunet transparent de care te poti bucura cu toata libertatea, in timp ce conectivitatea NFC permite legarea instantanee cu device-urile capabile.





 

 



Iti apartin cu adevarat

Pe langa ca banderola de pus in jurul gatului de la Momentum In-Ear Wireless arata foarte bine, ea gazduieste si telecomanda castilor cu trei butoane, cat si microfonul ce va permite sa faceti convorbiri telefonice. Telecomanda cu trei butoane permite controlul muzicii si al apelurilor. 

Totodata, aceasta pereche de casti suporta pana la doua conexiuni concomitent, iar notificarile vocale iti vor oferi atentionari cu privire la nivelul bateriei sau statusul conexiunii. De asemenea, la primirea apelurilor banderola emite vibratii pentru a va atentiona cand sunteti contactat, iar cablul USB suporta redarea audio si incarcarea de la calculator.





 

 



Special construite pentru urechea ta

Fixarea castilor este esentiala cand vine vorba de difuzoare in-ear, motiv pentru care exista patru marimi diferite de ear bud-uri din gel, dintre care o pereche este cu siguranta marimea potrivita pentru tine.





 

 



Excelenta audio in afara casei tale

Construite dintr-un material dur, de calitate exceptionala, Momentum In-Ear Wireless sunt in mod cert construite pentru a fi luate la drum. Bateria ofera o autonomie de pana la 10 ore de muzica la calitatea legendara Sennheiser si o durata de incarcare de o ora si jumatate. In pachet este inclusa si o husa de transport cu carcasa dura, care va proteja castile atunci cand nu sunt purtate.





 

 



Aspect atractiv

Designul atent gandit al noilor casti ce se aseaza in jurul gatului permite purtarea lor pe intreaga durata a zilei, oferind o piesa de design cu aspect de lux, subtil, cu note de crom si invelis din pele moale si cusatura rezistenta. Este mai mult decat o pereche de casti, este o declaratie de stil, de apreciere a sunetului de calitate, o emblema a celor ce pretuiesc orice moment si il exploateaza la maxim.





;