Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Casti Wireless SENNHEISER MOMENTUM Over-Ear Wireless, Negru

3 Rating(s)
2.3088 Lei


Casti Wireless SENNHEISER MOMENTUM Over-Ear Wireless, Negru

 





MOMENTUM fara limite

Noile Sennheiser Momentum Wireless va ofera sunetul cristalin specific Momentum, fara a fi legat de vreun cablu. Acestea combina sunetul de inalta rezolutie cu un design purist, aerisit cu materialele extrem de durabile si de lux precum piele veritabila si otel inoxidabil. Inginerii Sennheiser au combinat mobilitatea si portabilitatea wireless cu sunetul excelent specific gamei Momentum pentru a crea un produs pe care il veti iubi si aprecia.



 



De inalta rezolutie si un sunet adanc

Cu functia NoiseGard, zgomotul ambiental este atenuat, iar impreuna cu tehonologia bluetooth aptX, te bucuri de fiecare detaliu al muzicii in rezolutie inalta, fara distorsiuni. Microfonul VoiceMax este parte integrata in sistemul de casti si va ajuta sa purtati conversatii de claritate impecabila atunci cand sunteti in miscare. Experimenteaza un sunet wireless cu totul si cu totul nou prin Momentum Wireless.





 







 



Avansate si inteligente

Realizarea unei conexiuni intre telefon si alt device capabil Bluetooth este mai usoara ca niciodata. Tehnologia NFC va permite conectarea castilor prin simpla apropiere a lor de un device capabil NFC. Instantaneu. Conecteaza-te si bucura-te de un sunet excelent. Pe lateralul cupelor gasesti butoanele de control, inteligent plasate, care te ajuta fie sa pornesti casca si implicit functia noise cancelling, si sa activezi perechea de casti pentru conectivitate bluetooth. Un slider pentru volum si cu ajutorul caruia poti respinge sau prelua apeluri este si el incorporat in cupa.



 



Mai confortabile ca niciodata

Cupele Momentum sunt prinse de banderola din otel inoxidabil printr-un sistem pe bila, ce permite asezarea castii in pozitia optima pentru a asigura un confort de nota zece. Materialul din interiorul cupelor este si el cu spuma de memorie, astfel incat la purtari de lunga durata, sa nici nu simti ca porti o pereche de casti.





 



Optional si optimizat

Noile Momentum pot fi operate si prin cablu, care vine si el in pachet cu perechea de casti, precum orice alta casca. Jack-ul este unul special, insa: este optimizat pentru folosirea impreuna cu un device mobil. Cu mufa jack pe amebele capete, cablul a fost gandit special pentru a putea fi detasat si pus in husa de transport cu usurinta. Ele pot fi folosite cu acest cablu si cand, spre exemplu, castile raman fara baterie.





;