Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Ceas smartwatch copii Wonlex GW100, GPS, Functie telefon, SIM prepay cadou, Negru

3 Rating(s)
18999 Lei


Ceas smartwatch copii Wonlex GW100, GPS, Functie telefon, Negru



 

Rezistent, robust, precis.
Bratara cu monitorizare si localizare pentru copii GW 100 te va fermeca prin culorile vii si ecranul touch screen. Facut din materiale de calitate superioara acest model va avea anduranta necesara pentru un copil activ si plin de energie.

Confortabil si usor de intretinut
Cureaua din silicon este comfortabila si usor de curatat de transpiratie sau murdaria pe care le va aduna dupa o zi intreaga de joaca. Aceasta poate fi data jos usor astfel ca poate introduce ceasul gps in buzunar sau in suportul special pentru a-l agata la gat creat pentru acest model (suportul din silicon se achizitioneaza separat). Poti deasemenea sa schimbi bratara cu una de alta culoare pentru ca micutul tau sa aiba ceva mereu nou si diferit la manuta.
Cu butonul de raspuns, mare, amplasat pe ecran GW 100 face mai facila apelarea rapida.

Precizie maxima in localizare
GPS+AGPS+LBS si Wi-FI – patru tipuri de pozitionare care te vor ajuta sa nu pierzi nicio clipa pozitia micutului tau. Cu pozitionarea GPS vei avea o pozitie foarte precisa in aer liber iar cu cea Wi-Fi vei stii unde se afla chiar daca este intr-o cladire unde semnalul GPS nu patrunde.

Baterie mare
Bateria de capacitate mare este suficienta pentru o utilizare indelungata si vei uita de grija zilnica a incarcatului.
Introducerea sim-ului se face usor prin partea laterala fara a fi nevoie de a desuruba capacul ceasului cu gps.

Procesor de ultima generatie cu consum redus de energie
Wonlex este singurul producator care foloseste unul dintre cele mai noi tipuri de procesoare de la MediaTek cu consum redus de energie. Modelul GW100 beneficiaza astfel de o durata imbunatatita a timpului de stand by si de convorbire.

Cadou cartela SIM
;