Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Ceas smartwatch copii Wonlex GW400E, GPS, Functie telefon, SIM prepay cadou, Mov

4 Rating(s)
249 Lei


Ceas smartwatch copii Wonlex GW400E, GPS, Functie telefon, Mov


 

Design robust si rezistent
GW400E are un design modern si robust pentru a rezista la cel mai grele incercari. Pe langa asta ceasul este realizat din materiale de cea mai buna calitate, ceea ce il va face foarte rezistent in timp.
Este perfect pentru cei micuti intrucat este usor, rezistent la praf si apa iar cureaua din silicon este foarte usor de curatat. Copiii il adora pentru ca e colorat, interactiv si distractiv iar parintii intrucat isi pot localiza copilul in orice imprejurare, pot comunica cu acesta prin intermediul ceasului si pot asculta si vedea in orice moment ce se intampla in jurul copilului. Cureaua este realizata din silicon moale, testat pentru a putea fi utilizat in siguranta de copii si foarte usor de curatat dupa o zi plina de activitati ale micutului dumneavoastra.

Aplicatie intuitiva si usor de utilizat
Ceasul beneficiaza de conectarea la o aplicatie dedicata, usor de utilizat, intuitiva si care impreuna cu ecranul touch color foarte sensibil al ceasului va crea o experienta de utilizare extrem de comoda si placuta. Mai mult decat atat, meniul aplicatiei este disponibil si in limba romana.

Procesor de generatie noua
Wonlex GW400E este prevazut cu procesorul MTK 2503 de la MediaTek care permite o performanta de top si un consum redus de energie, ceea ce va face ca bateria de 420mAh sa tina suficient de mult, asigurand un timp de functionare in stand-by de pana la 72h.

Pozitionare GPS+AGPS+LBS+WiFi
Dispozitivul beneficiaza de toate tipurile disponibile de pozitionare obtinand o localizare precisa atat in aer liber cat si in interiorul cladirilor.
GPS+AGPS+LBS si Wi-FI – patru tipuri de pozitionare care te vor ajuta sa nu pierzi nicio clipa pozitia micutului tau. Cu pozitionarea GPS vei avea o pozitie foarte precisa in aer liber iar cu cea Wi-Fi vei stii unde se afla chiar daca este intr-o cladire unde semnalul GPS nu patrunde.

Rezistent la apa
Fara griji atunci cand ploua, se spala pe maini sau pur si simplu il uda intentionat. GW400E este rezistent la apa in utilizarea de zi cu zi si deasemenea este rezistent la apa la o adancime de maxim 0.5 metri pentru o perioada de 5-10 minute. Pentru a evita patrunderea apei trebuie avut grija ca suruburile care asigura izolarea portului pentru cartela SIM sa fie corect stranse. Nu se recomanda utilizarea la inot.

Cablu de incarcare magnetic
Foarte usor si rapid de pus la incarcat.

Cadou cartela SIM cu optiune activa de internet, minute si SMS
;