Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Ceas smartwatch Xiaomi Amazfit Stratos 2S, Sapphire, Leather Black

3 Rating(s)
1.19899 Lei


Ceas smartwatch Xiaomi Amazfit Stratos 2S, Sapphire, Leather Black



Exclusive Edition
Cadru ceramic | 2.5D Crystal safir | 5ATM rezistent la apa
| VO2max | Durata de viata a bateriei pe pana la 5 zile | Muzica Bluetooth
Bratara din piele



Cand stilul indeplineste performanta
Amazfit Stratos 2s Exclusive Edition combina o varietate de materiale realizate cu o maiestrie rafinata. Dispune de un ecran din cristal safir 2,5D, o scara fina de 60 de minute, un ecran color ce poate fi vizualizat clar chiar si in soare si un cadru ceramic lustruit manual, care reflecta stralucirea fermecatoare. De asemenea, ceramica rezista zgarieturilor zilnice si ramane mereu ca nou.
Aspectul nu este la fel de plictisitor ca un ceas mecanic traditional, nici exagerat ca un ceas special pentru sport. Designul general echilibrat este elegant si indraznet, fiind bine adaptat pentru utilizarea formala sau casual.



Rezistenta la apa de pana la 50m
Acest smartwatch are o rezistenta la apa de 5 ATM (egala cu o presiune a apei de aproximativ 50 de metri). Puteti sa-l purati in timp ce inotati in ocean sau in piscina.



Moduri sportive multiple
Acest ceas premium are peste 16 moduri sportive diferite, in plus fata de activitatile de urmarire zilnica, cum ar fi Run, Run Indoor, Walk, Run Trail, Ciclism, Ciclism interior, Trainer Elliptic, Climb, Inot in piscina, Triathlon, Schi, Tenis sau Fotbal .



Evaluarea fiziologica profesionala
Cu o multitudine de indicatori fiziologici profesionisti, scorurile evaluate pot oferi o referinta pentru exercitiul dumneavoastra.
Datele principale sunt afisate in timp real in timpul exercitiului dvs. Dupa ce faceti exercitii, va combina cantitatea de exercitiu cu algoritmul Firstbeat si apoi va va oferi o varietate de indicatori fiziologici profesionisti, cum ar fi consumul maxim de oxigen (VO2max), efectul de antrenament (TE), incarcarea de formare si (TD) timp de recuperare.



Durata de viata a bateriei de pana la 5 zile
Baterie de 5 zile uimitoare cu o singura incarcare. In modul sportiv cu functii GPS, beneficiati de o durata de viata a bateriei de 35 ore, suficientr pentru o alergare de 100 km.



Muzica Bluetooth
In plus fata de caracteristicile sportive profesionale, smartwatch-ul are, de asemenea, caracteristici inteligente bogate.
Cu casti Bluetooth, puteti asculta melodiile preferate in timp ce alergati. Mesaje push, reamintirea apelului si functiile de alarma silentioasa sunt de asemenea prezente.



Setari personalizate multiple
 Ofera o varietate de cadre personalizate, cum ar fi trei indicatoare clasice de metal, futuristic mecha world si stilul sportiv dinamic. De asemenea, puteti seta fotografia preferata ca fundal pentru cadran si puteti comuta cu usurinta prin smartwatch sau App.



Amazfit Watch App 2.0
Noul Amazfit Watch App 2.0 va permite sa sincronizati si sa verificati datele zilnice de activitati si inregistrarile de exercitii. Aplicatia accepta, de asemenea, sincronizarea datelor dvs. de exercitii cu third-party Apps
;