Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Ciocan rotopercutor Einhell RT-RH20/1, 500W, 1200 RPM, 1.6 J, mandrina SDS-Plus

5 Rating(s)
24999 Lei





Ciocan rotopercutor Einhell RT-RH20/1, 500W, 1200 RPM, 1.6 J, mandrina SDS-Plus



 

 







 

 



Ciocanul rotopercutor pneumatic RT-RH 20 / 1 este o unealta de inalta calitate si extrem de versatila pentru experti, indispensabila pentru activitatile de constructie, renovare si daltuire intensive. Aceasta unealta versatila este echipata cu toate cele patru functii necesare pentru utilizarea universala: gaurire cu percutie, gaurire, si daltuire cu si fara blocarea daltei. Mandrina SDS-Plus permite schimbarea rapida si fara unelte a burghielor si daltilor si asigura transmiterea optima a puterii de la puternicul motor de 500 W.



 

 



O masina - patru puncte forte: gaurire, gaurire cu percutie, daltuire cu si fara fixare dalta

Ciocanul rotopercutor Einhell RT-RH 20/1 are patru functii - si este, prin urmare, un sistem complet pentru toate lucrarile din interiorul casei. Un mecanism pneumatic puternic de impact ofera o energie de percutie ridicata care depaseste rezistenta chiar si celor mai dure betoane, pentru gaurirea rapida si eficienta, gaurirea cu impact si daltuire. Placile ceramice, piatra naturala, peretii de beton sau caramizile nu pot rezista acestei masini puternice. Pentru o manevrabilitate confortabila si o fixare ferma, are applicate suprafete mari de softgrip.





 

 



Rapida si exacta: gaurire precisa, inversare de sens, preselector de viteza si sistem anti-rasucire

Precizie chiar si pentru lucrarile brute: Controlul electronic al vitezei cu preselectorul de viteza al rotopercutorului Einhell asigura o gaurire initiala lina. Functia de inversare de sens asigura retragerea cu putin efort  a burghiului din gaurile efectuate. Pentru o operare mai usoara exista un maner suplimentar cu blocare anti-rasucire.





 

 



Versatil si robust: mandrina SDS-Plus si opritor de adancime din metal

Mandrina SDS-Plus asigura o transmisie mai eficienta a puterii si permite schimbarea rapida si usoara a daltilor si a burghiilor fara unelte. Opritorul de adancime de gaurire, realizat din metal solid, asigura protectie in timpul gauririi si precizie in operatiuni de gaurire repetate.





 

 



CARACTERISTICI:

- Mecanism de percutie pneumatic;
- Mandrina SDS-Plus;
- Controlul electronic al vitezei cu selectorul de viteza;
- Inversare de sens;
- Cuplaj de alunecare la suprasarcina pentru siguranta;
- 4 Functii: gaurire cu percutie / gaurire / daltuire / daltuire cu dalta blocata;
- Soft grip;
- Maner suplimentar cu functie anti rasucire;
- Dispozitiv de reglare a adancimii de gaurire din metal solid;
- Cablu de fixare pentru cablul infasurat;
- Cutie de transport si depozitare.
 




 
;