Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Ciocan rotopercutor Skil 1763, 1010W, 2.4 J, geanta plastic, 4 functii

5 Rating(s)
48699 Lei

Ciocan rotopercutor Skil F0151763AK, 1010W, 2.4 J




Rotopercutor pneumatic puternic cu patru functii
Acest rotopercutor Skil 1763 cu patru functii este echipat cu motor foarte puternic, de 1010 W, care asigura lucrul fara efort. Este foarte multilaterala, datorita celor patru functii diferite. Acest rotopercutor este echipat cu un mecanism de percutie puternic, pentru gaurirea in beton de pana la 26 mm, o oprire a percutiei, pentru gaurire si insurubare obisnuita si o oprire a rotatiei, pentru lucrarile de daltuire usoara. Ca ultima, dar nu mai putin importanta functie, cu aceasta masina de gaurit este posibila daltuirea cu rotatie libera. Sistemul „SDS+“ faciliteaza schimbarea rapida si simpla a accesoriilor. Turatia variabila cu viteza pre-selectabila ofera caracterul multilateral si controlul lucrarilor. Aceasta masina de gaurit se livreaza intr-o geanta robusta, cu o mandrina cu cheie de 13 mm cu adaptor „SDS+”, maner lateral si sistem de reglare a adancimii.

Toate functiile si mai multe pentru lucrarile de gaurire si daltuire
Acest rotopercutor este unealta ideala pentru toate lucrarile de gaurire si ofera confort maxim de lucru. Este un rotopercutor cu patru functii: folositi functia de percutie pentru gaurirea betonului, pana la 26 mm si opriti acest mecanism pentru gaurire obisnuita si insurubare. Folositi oprirea rotatiei pentru lucrarile de daltuire usoara, de exemplu indepartarea placilor de faianta din baie. Functia care distinge aceasta masina de gaurit de toate celelalte, este cea de-a patra: daltuirea cu rotatie libera, cu o libertate deplina a miscarii.

Turatie variabila bazata pe preselectia vitezei, pentru controlul optim
Unealta este echipata cu turatie variabila, facilitand gaurirea precisa. Puteti regla viteza preferata cu discul de viteze pre-selectate. Pentru confortul Dvs., puteti bloca butonul de actionare, pentru lucru continuu.

Functii convenabile pentru un confort de lucru sporit
Puteti utiliza comutatorul de avans/retragere pentru a schimba comod sensul de lucru al uneltei. Pentru suport aditional pe timpul lucrului, acest rotopercutor este prevazut cu o serie de functii convenabile, ca manerul moale si manerul lateral reglabil cu prinderea moale. Cu ajutorul sistemului practic de reglare a adancimii puteti preselecta adancimea gaurilor infundate. Acest rotopercutor se livreaza intr-o geanta robusta, cu o mandrina cu cheie de 13 mm cu adaptor „SDS+”.

Caracteristici:
- Rotopercutor pneumatic puternic pentru gaurirea fara efort a betonului;
- Rotopercutor cu 4 functii: 1. Gaurire cu percutie; 2. Functie de oprire a percutiei pentru lucrari obisnuite de gaurire; 3. Oprire rotatie pentru lucrari de daltuire usoare; 4. Daltuire cu rotatie libera pentru o libertate maxima de miscare;
- Sistem SDS+ pentru schimbarea rapida si usoara a burghiului;
- Maner cu forma ergonomica pentru confortul optim al utilizatorului;
- Maner moale anti-alunecare pentru un confort sporit al utilizatorului;
- Butonul pentru reglarea vitezei ajuta la pornirea si gaurirea precise la o viteza adecvata in functie de material;
- Rotita de selectare a vitezei, pentru a seta viteza corecta pentru fiecare lucrare;
- Cuplajul de siguranta asigura protectie in cazul in care burghiul se blocheaza;
- Comutator inainte/inapoi pentru schimbarea usoara a directiei de lucru a sculei;
- Maner lateral cu posibilitate reglare in orice pozitie pentru un control sigur cu ambele maini;
- Sistem de reglare a adancimii usor de fixat pentru a seta adancimea de gaurire in locuri fara vizibilitate;

Continut pachet:
- Geanta de plastic pentru transport;
- Maner lateral;
- Sistem de reglare a adancimii;
- Mandrina de 13 mm cu cheie si adaptor SDS+;
 
;