Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Ciocan rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500+, 1500W, 860 RPM, 5.5J, mandrina SDS-Plus, 4 functii, kitbox + 3 burghie, dalta, spit

3 Rating(s)
28999 Lei


Ciocan rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500+, 1500W, 860 RPM, 5.5J, mandrina SDS-Plus, 4 functii, kitbox + 3 burghie, dalta, spit


Fie ca iti doresti sa construiesti, sa imbunatatesti sau sa repari, Steinhaus este alaturi de tine cu o gama variata de masini si unelte, fabricate pentru a te ajuta sa iti indeplinesti cu succes orice activitate mestesugareasca.



Rotopercutorul PRO-RH1500+ cu patru functii este echipat cu un motor foarte puternic, de 1500W, care asigura lucrul fara efort datorita mecanismului pneumatic puternic, care permite gaurirea, gaurirea cu percutie, daltuire cu blocarea daltii si daltuire fara blocarea daltii.

Sistemul SDS-Plus permite schimbarea rapida a accesoriilor. Rotopercutorul este destinat pentru lucrari care necesita gaurirea betonului pana la 32 mm si daltuire.

Rotopercutorul PRO-RH1500+ este unealta ideala pentru toate lucrarile de gaurire si daltuire. Are patru functii: mecanismul de percutie pentru gaurirea betonului, pana la 32 mm, opriti acest mecanism pentru gaurire obisnuita. Selectati oprirea rotatiei pentru lucrarile de daltuire cu sau fara blocarea daltii, de exemplu indepartarea placilor de gresie si faianta din bucatarie si baie.


- Motor cupru;

- Maner suplimentar antivibratie pentru sustinere sigura;

- Butoane selectie mod de lucru;

- 6 trepte de turatie variabila;


;