Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Clapari Fischer RC PRO W 100 X, Black/White, 24.5cm

4 Rating(s)
79999 Lei





Clapari Fischer RC PRO W 100 X, Black/White, 24.5cm



 







 



In 1924, Josef Fischer Senior infiinteaza o firma producatoare de schiuri si sanii, ajungand in 10 ani sa lanseze o linie intreaga de schiuri. Dupa al II-lea razboi mondial, companiei sale i se alatura si fiul sau, Josef Fischer Jr., care pana in 1955 reuseste sa extinda si sa inoveze compania, astfel incat deschide reprezentante peste ocean, in S.U.A si Canada. In anii ‘60, Fischer infiinteaza Clubul de Schi Fischer si tot acum incep a fi produse schiurile stratificate, adica pe langa lemn este folosita si fibra de sticla. Prin perfectionare continua, imbinand traditia cu solutii moderne, Fischer reuseste in anii ‘80 sa lanseze noi schiuri pentru Campionatul Mondial din Seefeld, iar in anii ‘90 sa aduca compania si in Rusia.



 



Detalii



 



Atletic si confortabil
- Un sistem usor si practic de incaltat cu ajutorul celor patru catarame (RC Pro W) si a unei curele cu banda Velcro. Ciorapul prezinta zone cu tehnologia Fit Zones, care ajuta la o mulare perfecta a sosetei pe picior, reducand astfel presiunea.



 



Un mers imbunatatit
- Datorita talpii inclinate si a tehnologiilor dezvoltate de catre Fischer, noile pad-uri pentru mers (Walk Soles), ofera o mai buna performanta la mers. Profilul moale asigura o aderenta mai buna, siguranta absoluta si performanta de top.



 



O noua generatie de sosete (liner) Activ Fit Zones
- Sistemul AFZ sprijina activ piciorul in trei zone. Rezultatul mai mult confort si performanta, datorita unei potriviri perfecte care se adapteaza dinamic miscarilor si anatomiei piciorului.



 



Soma-Tec
- Asigura o potrivire ideala cu un transfer de putere optim, perfect pentru schiorii profesionisti. Garanteaza o potrivire perfecta in toate conditiile pistei.




 
;