Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Coltar bucatarie Elvila Elbe Magma, cu 2 scaune,145 x 113 x 85 cm, Lemn masiv stejar

4 Rating(s)
2.04999 Lei





Coltar bucatarie Elvila Elbe Magma, cu 2 scaune,145 x 113 x 85 cm, Lemn masiv stejar



 

 




S.C. ELVILA SA, companie romaneasca fondata inca din 1990, este una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii mobilei in Romania.

Obiectul de activitate al firmei il reprezinta producerea si comercializarea mobilierului pentru casa si birou. Gama de produse de mobilier oferita clientilor cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii si saltele marca Relaxa, mobilier de birou, mobilier pentru hotel. La solicitarea clientilor se poate executa si mobilier personalizat la comanda.
  

Misiunea Elvila reflecta dorinta si eforturile intregii echipe de cca 1500 oameni, de a satisface toate cerintele clientilor, oferind produse de mobilier modern si/ sau clasic, din masiv, mdf sau pal, la un raport calitate - pret continuu imbunatatit.

Set de bucatarie compus din bancheta cu 2 lazi de depozitare, masa extensibila si 2 scaune. Bancheta si masa sunt realizate in constructie demontabila iar scaunele in constructie fixa. Produsul este realizat din PAL furniruit cu furnir de stejar si elemente din masiv de stejar, poliuretan si stofa.

Coltarul este interschimbabil. Partea mai lunga se poate monta atat pe dreapta, cat si pe stanga.

Dimensiuni:

Bancheta cu doua lazi de depozitare:
L 145 x A 113 x H 85 cm

Masa extensibila:
L 80/120 x A 60 x H 76 cm.

Scaun:
L 42 x A 39.5 x H 82 cm.







 
;