Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Combina frigorifica AEG RCB53426TX, 311 l, Touch control, Clasa A++, H 185 cm, Inox

4 Rating(s)
3.39999 Lei






Combina frigorifica AEG RCB53426TX, 311 l, Touch control, Clasa A++, H 185 cm, Inox



 

 



O masa extraordinara incepe cu ingrediente impecabile, din surse responsabile si pregatite imediat ce au fost recoltate. Sistemul nostru Twintech se asigura ca legumele si fructele dvs. sunt stocate la temperatura si nivelurile de umiditate optime, ceea ce inseamna ca legumele si fructele raman proaspete si suculente pentru mai mult timp, avand aceleasi arome naturale la fiecare muscatura.



 

 



Fiecare raft. Racit uniform

Tehnologia DynamicAir de la AEG mentine un flux de aer constant pentru a garanta o temperatura stabila in tot frigiderul. Fiecare raft, racit uniform. De sus in jos. Previne formarea zonelor de caldura. Impiedica dezvoltarea bacteriilor. Pastreaza ingredientele proaspete.





 

 



Clasa A++ cu 21% mai eficienta energetic decat clasa A+, la o comparatie intre clase

Sistemul UE de etichetare a consumului de energie clasifica independent aparatele electrocasnice in functie de eficienta lor energetica - si a acordat acestei combine frigorifice eticheta energetica A++. Diferenta este clara: la congelatoarele verticale, clasa A++ este cu 21% mai eficienta energetic decat clasa A+, la o comparatie intre clase.





 

 



Lumina puternica si uniforma in toate colturile frigiderului

Lampile cu LED-uri reprezinta cea mai revolutionara tehnologie de iluminat, si de aceea AEG-Electrolux le-a integrat in aceasta combina frigorifica. lluminarea interna cu LED-uri produce o lumina mai puternica, raspandita uniform in intreg spatiul. In plus, tehnologia cu LED-uri este mai mica si mai eficienta energetic, pentru mai mult spatiu in interior si facturi mai mici.





 

 



Sticle depozitate eficient si in siguranta, fara sa va incurce

Aceasta combina frigorifica are un suport dedicat pentru sticle care ofera o depozitare in siguranta pentru toate sticlele dumneavoastra, fara a ocupa prea mult spatiu.






;