Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 80201 AA F C 03, 294 l, No Frost, Clasa A+, H 193 cm, Alb

3 Rating(s)
2.96999 Lei






Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 80201 AA F C 03, 294 l, No Frost, Clasa A+, H 193 cm, Alb



 

 



High Definition Cooling

Racirea la inalta definitie: nu asigura numai pastrarea alimentelor, ci si atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale a acestora. Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) pastreaza prospetimea alimentelor din prima zi pana la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%. Tehnologia Air Tech Evolution pentru modelele independente si Air Technology pentru incorporabile garanteaza performante superioare in ceea ce priveste pastrarea alimentelor. Inalta definitie: pastrare remarcabila a alimentelor!





 

 



Zona cu temperatura variabila

Datorita Zonei cu Temperatura Variabila, compartimentul congelatorului poate fi reglat la orice temperatura cuprinsa intre 0°C si -26°C pentru a crea conditii de pastrare ideale pentru tipul de alimente in cauza.





 

 



Holiday

Cu functia Holiday, frigiderul poate fi lasat pornit pe perioade de absenta indelungata sau in vacante, in acelasi timp continuand sa economiseasca energie. In timp ce congelatorul continua sa functioneze in regim normal, pastrand alimentele congelate pentru cand va intoarceti, sectiunea goala a frigiderului este reglata la o temperatura de repaus care permite usii sa stea inchisa (pastrand astfel interiorul curat), fara formare de mucegai sau mirosuri neplacute.





 

 



Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ)

Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) pastreaza prospetimea alimentelor din prima zi pana la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%.






;