Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Combina frigorifica Midea HD-468RWEN1, 321 l, Clasa A+, Total No Frost, H 201 cm, Inox

5 Rating(s)
1.74999 Lei





Combina frigorifica Midea HD-468RWEN1, 321 l, Clasa A+, No frost, H 201 cm, Inox



 





Prospetime maxima, consum minim

Spune adio consumului ridicat de energie electrica. Combina frigorifica Midea HD-468RWEN1 imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideala pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, HD-468RWEN1 consuma mult mai putine resurse datorita clasei energetice A++.



 

 



NO FROST
HD-468RWEN1 este dotata cu functia NO FROST, cu ajutorul careia nu vei mai fi nevoit sa dezgheti aparatul, economisind astfel timp pretios. Pungile cu zarzavaturi sau diferite carnuri nu vor mai avea depuneri de gheata, nu se vor mai lipi si vei putea vedea astfel mai usor continutul acestora.





 

 



Multi Air Flow
Sistemul Multi-Air-Flow din dotarea aparatului presupune distribuirea uniforma a aerului rece prin mai multe orificii pentru a pastra alimentele cat mai proaspete.





 

 



Super Racire
Functia Super Racire presupune racirea rapida a alimentelor prin distribuirea continua a unui volum mai mare de aer rece, fiind folosita deobicei la prima pornire a aparatului, inainte de curatare sau de a introduce o cantitate semnificativa de alimente.





 

 



Spatiu generos de stocare
Aceasta dispune de un spatiu de stocare mai mult decat generos ce are o capacitate de 321 l si compartimente ce iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate astfel incat sa poti stoca cu usurinta, o cantitate cat mai mare de alimente.






 
;