Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Compresor Black & Decker BD 55/6, 6 l, 0.5 CP, 8 Bar + Kit 6 accesorii pneumatice

5 Rating(s)
65999 Lei





Compresor Black & Decker BD 55/6, 6 l, 0.5 CP, 8 Bar + Kit 6 accesorii pneumatice



 

 




Inca din 1910, ne-am situat in topul brand-urilor de scule pentru proiecte DIY. De la reprezentativul BLACK+DECKER Workmate® pana la prima masina de gaurit cu acumulatori, ne-am ajutat de inovatie pentru a oferi consumatorilor posibilitatea sa isi transforme locuintele in "case"

De la un magazin modest din Baltimore la o companie globala, ne putem lauda ca am oferit solutii inovative de mai mult de un secol. Descopera istoria de pionerat a lui BLACK+DECKER.







In cadrul Stanley Black & Decker ne bazam pe sistemul ECOSMART™. Aceasta inseamna ca suntem consemnati sa imbunatatim sustenabilitatea operatiilor nostre, produselor, comunicatilor, furnizorilor si consumatorilor. Mai mult decat atat, aceasta inseamna ca suntem vigilenti in ceea ce priveste initiativele noastre pentru sustenabilitate, astfel acordam prioritate in sustinerea unui dialog deschis cu toate partile interesate.

ECOSMART™  este modalitatea noastra de a recruta, dezvolta si mentine urmatoarea generatie de talente. Ne dorim sa crestem eforturile noastre de a investi, din punct de vedere al sigurantei si mediului, in cel mai de pret bun al nostru - oamenii. Suntem vigilenti si ne-am impus un standard ridicat in ceea ce priveste drepturile oamenilor, care sunt respectati si promovati, in intreaga companie Stanley Black & Decker.

Recunoasterea pentru sustenabilitate
Initiativa noastra ECOSMART™ , in ceea ce priveste administrarea globala, este raspandita pe intreg lantul de distributie. Din anul 2010, am listat in conformitate cu "Dow Jones Sustainability North American Index" in categoria "IEQ Machinery & Electrical Equipment". "Dow Jones Sustainability North America Index" urmareste performanta a 20% din top 600 cele mai mari companii din Canada si Statele Unite, din punct de vedere al sustenabiltatii.

Accesorii KIT :

- pistol cu aer pentru curatare;

- pistol de umflat;

- kit 3 duze de umflare;

- furtun spiralat 5 m;

Dispune de: manometru, supapa retinere, supapa siguranta, regulator presiune, sistem anti-vibratii.





;